4 d’oct. 2013

Ara els ve el rot a la gola

Esta frase la utilitzem sovint al poble, i ens sembla adequada per les queixes de l'associació d'empresaris de la platja, que uns dies enrere denunciaven manca d'atenció en la platja i desinterés de l'Ajuntament. O siga, després de llegir a la Cotorra que el consistori valler s'ha gastat més de mig milió d'euros este any, ens sembla precisament això. Ara els ve el rot a la gola. I ens preguntem...perquè denunciar desinterés i criticar que es gasten 95.000 euros en les festes? Els pareixen pocs diners? Quants diners es gasten ells promocionant la platja? Que ens ho donen a nosaltres i voreu...!Que gran es veu la palla en l'ull d'un altre, i que menuda la viga en l'ull propi, collons!

Reproduim el text del blog esmentat, que ens ha xocat molt. Diu així: " L’Ajuntament enguany ha fet una inversió de 516.000 euros, xifres que hem pogut extraure de la premsa diària, del web de l’Ajuntament i notes de premsa, les inversions realitzades en la platja durant aquest 2013 serien: PPOS de Diputació del 2012, però obres fetes dins del 2013, una inversió de 103.000 euros en la millora de l’entorn de la capella; s’ha fet una inversió de 198.000 euros en la urbanització de l’escoleta de la Sardina;  s’ha invertit 30.000 euros en la millora de l’entrada de la platja; s’ha incrementat el servei de socorristes en 4 persones amb una inversió total del servei de 135.000 euros; s’han comprat noves passarel·les que han costat 30.000 euros i unes noves casetes amb una inversió de 50.000 euros.

O siga, en dades concretes que s’han publicat en premsa, l’Ajuntament en el que portem d’any ha fet una inversió de 516.000 euro.. I s’ha fet en època de crisi i amb un Ajuntament, que  per culpa al PP, encara no pot moure fitxa perquè diners en té ben pocs.

Però tot no acaba axí: A més s’ha posat un retén permanent de la Policia Local a la platja; es va incrementar l’estiu passat en 12 peons la tasca de neteja; s’han condicionat noves zones d’aparcament. Són inversions que nosaltres no podem quantificar, només nomenar-les. A més a més, s’ha continuat amb el Festival Sete Sois Sete Luas, s’han fet activitats esportives i culturals a la platja al llarg de l’estiu, s’ha seguit potenciant la nostra platja amb assistència a fires com FITUR, o siga més despeses invertides en promoció, i ara s’està pendent que la Generalitat acabe de donar els permisos per iniciar el col·lector de l’Avinguda i solucionar “l’empastrà” del PP en eixe projecte."
 
Text i foto de LaCotorradelaVall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada