7 d’oct. 2011

Presentació del nou disc de Ximo Caffarena este dissabte a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna

El nou disc de Ximo Caffarena " Rondalla Vall de Tavernes del Grup de Balls Populars de Tavernes de la Valldigna" es presentarà este proper divendres 7 d'octubre, a les 8 i mitja, a la Casa de la Cultura.
El disc, impulsat des de l'Ajuntament, fou enregistrat el passat juliol als estudis "Opera Tua" de Gandia i ha sigut patrocinat per dues empreses locals, Construccions Estruch i Aiguavall. Han intervingut a les veus Reme Gandia i Marisol Grau, acompanyades a les segones veus pel propi Ximo Caffarena i Quim Sanz.
La producció, arranjaments i direcció musical és del mateix Caffarena, i s'ha comptat amb la participació dels músics Francesc Escrihuela, Mercé Banyuls, Jordi Pastor, José Luis Gascón, Fran Mifsud, Susana Gómez i Amparo Garcia. A la part gràfica i tècnica han col·laborat Jordi Muñoz, Enric Marco i Francisco Mestre.
El disc recull les lletres i melodies que han anat passant de generació en generació a la nostra localitat i pobles veïns. El President del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, Juanjo Espí, afirma que  “reproduir este disc es fer un viatge al cor de la nostra cultura, sentir les cançons més nostres, les melodies i lletres creades per gent del poble, algunes d'elles autòctones de Tavernes. Són temes que, amb nous arranjaments, han estat acompanyant les danses del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes en els seus 35 anys de vida”.
El disc recull un total de dotze temes, entre elles el Bolero de Tavernes,  la Jota Vallera i l'U i el Dos, entre d'altres.
Nota de premsa oficial de tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada