7 d’oct. 2011

La Policia Local de Tavernes recupera la celebració dels seus patrons amb un conjunt d'actes el dissabte 8 d'octubre

La Policia local de Tavernes recupera la tradicional celebració dels Sants Patrons del cos, els Àngels Custodis, després que deixarà de celebrar-se fa uns anys.
El dissabte,  8 d'octubre,  la Corporació Municipal, autoritats, convidats d'honor, agents, familiars i veïns en general, assistiran a una missa en honor dels patrons a l' església de Sant Pere,  a les 11:30 hores del matí.
L'Intendent en Cap de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre, s'ha mostrat  molt satisfet amb la recuperació d'esta tradició perquè “esta celebració contribueix a cohesionar als nostres agents i més ara que ens trobem en procés de reestructuració i optimització,  tant dels recursos humans com dels materials. La celebració dels nostres sants patrons és un homenatge a tota la Policia Local de Tavernes i a les seues famílies, compensant-los un poc el patiment que comporta el risc de la feina habitual dels agents, sempre dedicats al cent per cent al servei dels ciutadans”.
L'Alcalde Jordi Juan ha fet especial ressò en que “per a nosaltres el col·lectiu d'agents de la Policia Local té una enorme importància. Vull recordar que , des de l'Ajuntament, treballem per tindre una policia més efectiva i més pròxima als veïns i veïnes. La Policia Local, com he dit en altres ocasions, és la cara visible de l'Ajuntament. I cada vegada n'estic més orgullós d'eixa imatge”.
Prèviament a la celebració de la missa de dissabte, divendres pel matí està previst un encontre amistós de futbet entre una selecció d'agents de la Policia Local de Tavernes contra una selecció d'agents de la Guàrdia Civil de la localitat.

Nota de premsa oficial de Tavernes.es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada