28 de març 2017

Filtració: l'Ajuntament plantarà Sequoies en la vorera del carrer la Barca

Ja sabem perquè els nostres governants han gastat una fortuna ampliant una vorera en perfecte estat. Plantaran Sequoies. Arbres gegants que arriben a tindre una alçada de cent metres i un diàmetre de soca de 7 metres. Perquè no sobre massa tros de vorera, el govern de Jordi Juan els plantarà de dos en dos, així aprofitara uns 30 metres d'amplària de la vorera en els arbres, i els centenars de metres restants els aprofitaran els 3 veïns que transiten la zona anualment. Els arbres ens costaran una milionada, quasi res si ho comparem en què la zona serà aprofitable per rodar pel•lícules tipus Tarsà i les amazones de la vorera perduda o El pont sobre la vorera Kwai.Els productors de la nova pel·lícula de King Kong van descartar la vorera del carrer la Barca per ser massa gran. Kong semblava massa menut.

3 comentaris:

 1. Per això son tan amples les voreres?

  ResponElimina
 2. Quina sarta de mentides diu la gent...
  El objectiu real es que van a fer un passeig de les estreles al éstil de Hollywood, la primera estrella ja la tenen, 'Jordi Juan' pel seu paper en la pel·licula 'Viatje a Atapuerca'.

  ResponElimina
 3. Aixina aixina, no tenim prou en els mosquits mutants de la carretera que no sen van ni en hivern, ara mos porten sequoies pa que els pobrets puguen triar niu. I de fumigar ni parlar, no siga cosa que ens taxen de antiecologistes

  ResponElimina