13 d’abr. 2016

Tants anys buscant la fórmula per desestacionalitzar el turisme, i la solució era l'arròs al forn amb cigrons i panses!

Així és. El turisme arribarà a Tavernes gràcies a l'arròs al forn amb cigrons i panses. Així s'ha fet públic a les xarxes socials. L'Ajuntament de Tavernes ha convocat un concurs d'arròs al forn amb cigrons i panses a la platja de Tavernes el diumenge 24 d'abril, amateur, i el dilluns 25, professional.

Tants anys buscant la fórmula per atraure el turisme, i tan fàcil que era, no?
Ací teniu l'enllaç amb les condicions del concurs. Vinga, bona gana!
http://tavernes.es/images/stories/Documents/Turisme/BASES-AMATEUR.pdf

5 comentaris:

  1. Ay mare... quina manera de buscar ridiculitzar qualsevol cosa que es proposa desde l'Ajuntament.....

    ResponElimina
  2. Com es pot ser jurat del concurs??

    ResponElimina
  3. Efectívament comentarista primer, en tal de criticar al govern critiquen algo en el que este es un mer colaborador doncs es Aceplat qui ho promou i organitza, sent un acte més dels molts que es fan colaborant l'iniciativa privada i la administració pública.
    Si es fa perquè es fa i si no perquè no, tot es val a alguns en tal d'atacar al govern local per ser del color que és .
    Este plat va ser tot un éxit en Fitur i es tracta de comencar amb un concurs que arrive a ser tan important com la fideuà de Gandia o les paelles en Sueca : ¿ vos pareix malament ? .
    En quan al jurat el diumenge seran la fallera major i la seua cort, i el dilluns professors del cdt de Gandia, es a dir, als professionals els jutjaran professionals i als amateurs gent correnta del poble.

    ResponElimina
  4. Organitza Ajuntament, Diputació i ACEPLAT. No col.labora, organitza. Així ho pots comprovar al cartell. O es que ACEPLAT paga l'orquestra Fuego, castell d'artificis, jocs infantils, i tota la falla?

    ResponElimina
  5. Ho organitza i es qui ho va proposar i ho ha impulsat Aceplat. I sí, la falla i algunes coses més les paga Aceplat de les cuotes dels seus socis.

    ResponElimina