18 d’abr. 2016

NdP Grup Popular: El PP denuncia que el Govern de Compromís haja penjat la bandera republicana a l'Ajuntament

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha demanat al Govern de Compromís que lleve la bandera republicana que penja del balcó de l’Ajuntament per ser una il·legalitat.
Atenent a la normativa sols poden exhibir-se banderes OFICIALS a la façana, màstil o qualsevol altre lloc del consistori. Hi ha diverses sentències que així ho dictaminen. L’última d’octubre de 2015 del Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó.
"La llei està per complir-la”, manifesta la portveu popular al consitori, Eva Palomares, qui afig que és una "irresponsabilitat per part del Govern penjar-la, ja que tots els veïns tenen el mateix dret d’exhibir el seu parer. Deixarà a tots manifestar-se a través de banderes penjades a l’Ajuntament com ara ha fet en la bandera republicana? Qui els ho va a prohibir si el mateix Ajuntament incompleix la normativa?”.
Segons valora Palomares, “el Govern de Compromís de Tavernes ha actuat de manera discrecional i irresponsable i ha de respondre als seus veïns. A tots els seus veïns. Què els contestarà als que estiguen en contra de la II República? Qui és el Govern de Compromís per posar eixa bandera?".

4 comentaris:

  1. ¿ es acas il.legal, no es penjen també altres per a commemorar altres coses ?

    ResponElimina
  2. ja que no es il-legal, jo vuic comemorar la presencia Arab, al nostre territori i que es penje un pendó de la mitja lluna.

    Al cap i fi, estagueren vora 700 anys, més que alguns governs actuals com la república, per eixemple.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Presentau al pleno i si se te aprova, fet

      Elimina
  3. I jo vuic commemorar la presencia dels romans, que tan bones coses ens aportarem, per eixemple, les lleis, adoquinaments de carrers, acueductes, i una bona cultura. Seria bonico penjar una bandera de Romulo y Remo mamam de la lloba

    ResponElimina