10 de març 2016

NP Grup Popular de Tavernes: El PP proposa la Casa de la Cultura al Govern de Compromís com lloc d’assajos d’agrupacions valleres

El Partit Popular de Tavernes va demanar este últim ple del mes de març que el Govern de Compromís buscara llocs per les associacions musicals valleres que ho necessiten per assajar com és el cas de la Banda CIM i la Banda de El Fènix, entre d’altres, després d'escoltar a integrants de bandes valleres que estan sofrint esta carència d'espai per dedicar-lo a preparar les seues bandes. Tanmateix, sembla que ho han estudiat i no troben solució, com digué l’alcalde Jordi Juan. Així, que per resoldre la qüestió, l’alcalde de Compromís encarregà al Grup Popular que buscara una solució.
Doncs bé, el Partit Popular proposa un lloc que ja és de tots els vallers i de la cultura de Tavernes, un lloc ampli, on no es molesta els veïns, que està obert a la gent del poble i on es fan representacions musicals i manifestacions de qualsevol tipus d’art: La Casa de la Cultura. La Casa de la Cultura és un lloc ideal pels assajos de les agrupacions musicals que no tenen cap lloc d’assaig i que estan assajant al carrer en hivern, de nit i en llocs molt transitats pels vehicles, amb el perill que representa, sobre tot perquè assagen a xiquets de diferents edats. El PP considera que la Casa de la Cultura és una infraestructura que està preparada i sols cal quadrar horaris amb la supervisió adequada.
L’ús de l’edifici es pot fer extensiu a associacions musicals, corals, balls, etcètera, que estiguen fent que la cultura arribe a la gent a través de l’espectacle i participen en actes socials. Amb sentit comú i una bona coordinació es donaria solució a la demanda d’estes entitats.
El Partit Popular de Tavernes també planteja al Govern de Compromís que habilite els locals municipals que té l’Ajuntament infrautilitzats, ja que es podria estalviar molt en lloguers i moltes associacions podrien fer les seues reunions en ells.

8 comentaris:

  1. La veritat és que la Casa de la Cultura és perfecta. El PP no ha tardat ni 48h en fer la proposta que l'alcalde li va demanar.

    ResponElimina
  2. I seguim amb les animalades poc populars : ¿ vostes s'imaginen als tambors i cornetes assajant en un lloc tancat ? De locos. I el veïnat feliç i content amb qui li se ha ocorregut la poc popular idea.
    Ai mareeee com està el pati impopular en tal de tractar de tapar el merder dels seus líders !!!

    ResponElimina
  3. Si assajen allí ja cal que tanquen la biblioteca...una alternativa molt intel.ligent jajaja

    ResponElimina
  4. Hi ha que ser curts per a proposar eixe lloc

    ResponElimina
  5. tot es voler posar pals a les rodes, seria vore quan escenari buit i el cost q tindria mantindre llums, 1-2 hores

    ResponElimina
  6. ¿escenari buit? ¿i per on assatjen les marxes que fan, pel mig del corredor escales amunt escales avall ? Vinga, no digau burrades que el que no pot ser no pot ser, i eixe no és lloc adequat per al CIM ni Fénix almenys. A part del resó que faria alló retumbant.

    ResponElimina
  7. Molt de criticar la proposta del PP però encara no he vist cap proposta de Compromís que governa amb majoria absoluta i fa el que li dona la gana.

    ResponElimina