10 de març 2016

Les Torxes enllumenaran el Dia de la Valldigna este dissabte 12 de març NdP Agrupament Escolta Valldigna: XXI Marxa amb Torxes a la Valldigna

El proper dissabte 12 de març es celebrarà la XXI edició de la Marxa amb Torxes a la Valldigna, per tal de commemorar, un any més, el Dia de la Valldigna.
El recorregut pels camins de la Valldigna s’iniciarà des de la Plaça de l’Església de Tavernes de la Valldigna, on els participants podran adquirir la seva torxa. L’eixida es produirà a les 18:30 hores mentre que l’arribada a les portes del Monestir de Santa Maria de la Valldigna està programada per a les 20:00 hores. En arribar, es realitzarà la lectura del manifest i els participants podran gaudir d’un mercadet on participaran diferents comerços i associacions dels quatre pobles que conformen la nostra vall.
Aquest any, la Marxa estarà organitzada per l’Agrupament Escolta Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna, el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, Nacionalistes de la Valldigna i l’Associació de Veïns de Tavernes de la Valldigna. Els ajuntaments de Simat, Benifairó i Tavernes i Protecció Civil de Tavernes de la Valldigna col·laboraran en l’activitat.
Per últim, les associacions organitzadores posen a disposició dels participants un autobús per tal de tornar a Benifairó i a Tavernes. Aquest eixirà des del Bar Levante de Simat de la Valldigna a les 20:30 hores. El transport tindrà un preu simbòlic de 0,50 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada