4 de des. 2015

Poc moviment en xarxes socials amb l'inici de la campanya de les eleccions generals

Anit a les 00 hores oficialment es va encetar la campanya electoral per demanar el vot les diferents agrupacions polítiques. Poca és la repercussió mediàtica en les xarxes socials fins estos moments. S'obri un parèntesi de quinze dies per què els partits donen a conéixer les seves propostes. Caldrà esperar a veure quina serà la resposta ciutadana. El dia 20 de desembre, en clau local sabrem com es defineixen els veïns de la Valldigna i quines són les seues predileccions. Sabrem si la coalició Compromís-Podemos revalidarà l'hegemonia actual o la divisió interna de Compromís contraria al dit pacte li passarà factura. Comprovarem l'estat de salut del PP, si és capaç de frenar la seva davallada. Veurem si el PSOE recupera posicions o continua la línia de davallada de les grans formacions. Intrigant és el resultat de vots que arribarà a obtenir Ciutadans en la Valldigna, ja que podria tindre conseqüències directes en les previsions electorals dels comicis de 2019 de gaire municipal i autonòmic. Sabrem si EU recupera posicions o també continua amb davallada.

4 comentaris:

  1. Podemos Compromís és beneficios per als dos partits. Si va be tots contents i si va mal es tiraràn la culpa uns als altres.
    Vorem com queda la generalitat si Podemos Compromís trau més vots que els socialistes.

    ResponElimina
  2. I d'ahí els atacs dels socialistes, ahir mateix els locals encapselats per una regidora, a este pacte electoral, les enquestes estan fent-los tremolar, tant a ells com als populars amb esta darrera en que esta coalició sería la més votada a la nostra provincia.

    ResponElimina
  3. No se jo si està coalició beneficarà als valencians. Compromís ho està fent però no tinc clar que Podemos defense els nostres interesos.

    ResponElimina
  4. I a les xarxes vials,també poc moviment. En tot el poble només dues pancartes del PSOE.

    ResponElimina