17 de des. 2015

Tavernes s'il·lumina? On?

L'Ajuntament de Tavernes hi ha col·locat la il·luminació nadalenca. Els punts habituals dels anys de la crisi ja estan connectats. Estes festes s'han incrementat amb una despesa de 6.500 euros en el lloguer i muntatge de llums LED. Poques, perquè la llum està molt cara i cal estalviar. Una acció coherent que no es correspon amb el que hem vist al web municipal, on ens diuen que Tavernes s'il·lumina per rebre el Nadal. Sí, quasi no hem pogut escriure este post enlluernats per tanta il·luminació. Els veïns que estimen oportú, poden gaudir de l'ambientació nadalenca en l’entorn de la plaça Major, en l’edifici de l’ajuntament i en el carrer Major, l’edifici de la Casa de la Cultura, el poliesportiu municipal i la zona del Parc del Cantalot. En la zona dels Sequers s’il·luminarà el ficus de l’entrada a la població. Ara, a gaudir de les festes!

3 comentaris:

  1. El poble sembla un soterrament de tercera. La gent sense alegria pels carrers. No sé perquè volen tanta campanyeta de jo compre a Tavernes, si no podem trobar els comerços en la foscor. No pasaria res si posaren un poc mes de ambient nadalenc, un poc per totes les zones del poble, no sempre per les de baix. Els de dalt no tenim els mateixos drets?

    ResponElimina
  2. Si fan perquè fan i havereu criticat tan de gasto en crisi, i si no fan per estalviar perquè no fan. I el diumenge tindreu la resposta amb altre passonet.

    ResponElimina
  3. No veuen els comerços? Pues no es nadal tot l'any i els comerços es veuen igual...cuanta tontería, si posen perque posen, si lleven perque lleven...en fi....si voleu ambient nadalenc poseu-se vosaltre llumetes als balcons i es pagueu la llumenaria! No estem pa anar gastant tant al poble. I en lo q han posat per a decorar els nadals está molt requetebé!!!!

    ResponElimina