22 de des. 2015

Organisme pagapatxoxades: segons el regidor Enrique Chofre, això és la Mancomunitat de la Valldigna i per això han decidit l'eixida de Tavernes de forma unilateral.

"Estudiada la situació dels servicis que dóna actualment la Mancomunitat de la Valldigna vist el desemborso que suposa per a Tavernes aquest organisme creguem oportú una revisió en profunditat de què si és eixa la mancomunitat que volem, ja que actualment podem dir que es redueix a un organisme merament pagapatxoxades". Les paraules del regidor Enrique Chofre referint-se a les funcions de la Mancomunitat de la Valldigna.

El regidor va insistir en el fet que no era un acord amb caràcter vinculant, o siga, que abans del 2016 podia intentar reformular-la des dels seus inicis.

La regidora del Grup Popular Maria Ciscar li va replicar que quan "el sr alcalde estava en la Mancomunitat i cobrava 600 euros al mes no eren pagapatxoxades, estava tot correcte. Estes coses es pensen abans de cobrar-les, no després quan ja no es cobra" Císcar va indicar que no entenia el tema de "men ixc, però anem a pensar que anem a fer i quina direcció prenem. Això es fa abans quan s'està dins es treballa".

Víctor Borrás del PSOE es va mostrar sorprés per la paraula emprada pel regidor nacionalista, i va ironitzar diguen que "tinc els pressupostos dels anys 2014 i 2015 i ara miraré els diners que s'han destinat a pagar patxoxades".

Eduardo Bononad d'EU va indicar que no li trobava sentit a esta Mancomunitat. Especialment als 113.000 euros del capítol I de personal.

Chofre va explicar que s'ha consensuat amb la resta d'alcaldes de la Valldigna. Tavernes ha aportat 3.965.000 euros a la Mancomunitat des de l'any 2004. La proposta es va aprovar amb els vots a favor de Compromís i EU, abstenció del PP i vot en contra del PSOE.

16 comentaris:

  1. #PagaPatxoxades?? Que baixet està el nivell del debat polític a l'ajuntament.
    Millor no anar als plenos que sentir eixes tonteries.
    #XePagaPaxoxades

    ResponElimina
  2. Si això de les paxoxaes és veritat hi ha que investigar-ho i depurar responsabilitats.
    Transparencia senyor Chofre. No tire la pedra i amague la ma. Tire de la manta i diga qui i que s'ha gastat en paxoxaes pagades amb els nostres impostos.
    Que hi diguen clar.

    ResponElimina
  3. Doncs tenint en compter que el organismo ha segut presidir per tots els partits ja ho saps.
    De totes formes quedar-se sols amb una expressió dessafortunada es no voler entrar al fons de l.assumpte com és que hi ha que mantener.lo però com a ens d.unió cultural i pels llaços histórics pero d.una forma sostenible, i això és el que es preten amb esta iniciativa.

    ResponElimina
  4. No ho publicareu, pero vinga.
    Acabe d'escoltar el punt de la Manco en el video de youtube i encara que està ben demostrat que Jordi no es del vostre grat, em sembla molt partidiste el que feu ací, i mes quan hi ha una intervenció de Jordi que dura prou i que ve a explicar i detallar coses que es mengeu, entre elles les respostes al PP.
    I no dir-ho segur que ho feu interessadament, i es mengeu dir que les dietes, que no son sous, de la Manco les cobraven els tres alcaldes, un del PSOE de Benifairó, un del PP de Simat i el de Tavernes, i damunt que això va ser aprovat per unanimitat pels partits que la formaven (PP, PSOE, Compromis i EU).
    I tot això s'ho bereneu, potser perque no interessa que se sapia i aixina fem mes grossa la bola contra l'alcalde.

    Tampoc digueu res dels 4 milions, perquè cosa que no sabiem són 4 milions els que ens ha costat la Manco en 10 anys, i el profit que Tavernes ha tret ha sigut ben poc, per no dir no res, i vosaltres això ho sabeu i ben be.
    Però val la pena no dir-ho.
    No sé si s'heu pensat que la gent es tonta, pero amb la de mitjans que hi ha ara ue diuen les coses, i damunt ara que el podem vore en directe, quedeu malament i com un blog que te no la fi de informar sino ser anticompromis. Almenys la resta de blogs tots sabem cap on respiren. Este també ho estem sabent cada dia més. I la gent no es tonta.

    ResponElimina
  5. Ni has llegit el post. Afortunadament, altres persones abans de criticar arriben al final de l'escrit. Si fora el teu cas, vories la quantitat, que per cert no arriba a 4 milions d'euros. Eres i sou prou cansinos amb la vostra mania persecutòria. Nosaltres no esmentem en cap moment a l'alcalde, si ho fa en declaracions la regidora del PP. Llegint l'article t'hauries estalviat la feina d'escriure el que has escrit. Bon Nadal

    ResponElimina
  6. Igual es que no ha arribat i el torne a repetir.

    Respondré al vostre comentari perquè com sou democrates i respectuosos amb la llibertat d’expressió veig que el publicareu com l’altre.
    Quan dic que no digueu res dels 4 milions (arredonint) no em referia a que no els nomeneu els diners sino que digueu soles la xifra de passadeta i no entreu mes ni digueu res que amb eixos diners es paga el cost que té el col•lector de la platja i posar en marxa la piscina com va dir l’alcalde, i no digueu res de que eixa quantitat l’hem pagat per tres verbenes en la mar i uns quants concerts de l’orquesta Valldigna i algún acte esportiu patrocinat en Tavernes, i no digueu res tampoc de que per fer eixes quatre coses no fa falta una Mancomunitat, com va dir l’alcalde.
    Digueu la quantitat però no entreu en els detalls de que signifiquen eixos diners per Tavernes i que en el pleno si que es van explicar, perquè no vos interessa que la gent es done compter de la animalada de diners que hem pagat i que s’han tirat a la basura perque al poble poc profit han fet.
    Això em refería quan vaig dir que no heu dit res. I respecte a tot lo demés, pues això: no em lleveu la rao. L’alcalde és qui mes intervé y ni una paraula en la noticia, també li contesta sobre les dietes de la Manco a la regidora del Partit Popular i no ho publiqueu, ara lo que diu la regidora si, com tampoc digueu que les dietes de la Manco les van aprovar tots els partits i per unanimitat i que les cobraven el PSPV i el Partit Popular. Allò que se li aclarix al poble i es diu com es fan les coses no publiqueu res.

    ResponElimina
  7. Publiquem tots els comentaris i opinions respectuoses i argumentades.Hem escrit un post, no un reportatge. El nostre post fa referència a la desafortunada expresió del regidor Chofre, no a les argumentacions posteriors de Jordi Juan per solventar el tema des del seu punt de vista. I ahi hi ha molt que parlar, i no anem a escriure un testament. Però ja que ho comentes, ho podem tractar en un pròxim post. El tema de fons no és si tots cobraven dietes o no. El tema de fons és un regidor vicepresident de la Mancomunitat de la Valldigna afirmant que sols serveix de pagapatxoxades, no aporta cap prova i, a més, hauria participat activament d'eixes paxoxaes. I això és preocupant, per fons i forma.Balafiar els diners públics és un tema molt greu i amb responsabilitats penals, no administratives.

    ResponElimina
  8. Esteu acussant a algú d.un delicte ? A qui acusseu de balafiar ? Va, sigueu valents i acabeu.ho d.explicar .

    ResponElimina
  9. Pues que l´oposició actue, i denuncie eixes pressumptes irregularitats, peró ja.
    Ja està be de jugar amb els contribuients.

    Que pasa, que es tira la pedra i s´amaga la ma?.

    Per favor, no quedeu, com aquells de ......., tots sou igual.

    ResponElimina
  10. També després el regidor va reconéixer que l'expressió no era la més afortunada i calia entendre-la en sentit figurat.
    Pense i estic segur que el regidor ho va dir en el sentit en que tots en la Valldigna - potser excepte vosaltres- entenem i sabem que ha fet fins ara la Manco i que no pensem hagen sigut balafiament, sinó que s'han dedicat com allí es va dir i es sent en el video - que sembla que no haveu escoltat- majorment a actes socials i que no han sigut de gran aprofitament en els temps que corren.
    No justifique l'expressió del regidor, però traure-la fóra del context i llevar alguns aclariments sobre el sentit en que es va dir tampoc ajuda a la informació ciutadana.
    Sort que tots sabem que ha fet la Manco i no calen explicacions de ningú.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada una de les declaracions dels regidors escrites a la notícia és la que van dir en el plenari. Ho pots comprovar en el video del Ple. Sembla que no l'has escoltat. Paraula per paraula.

      Elimina
    2. L'he escoltat dos voltes i no digueu res de reconeixer que no era una expressio molt bona, dit per l'alcalde primer i segon pel regidor.
      Jo l'he escoltat dos voltes i vosaltres sembla que cap.

      Elimina
  11. Nosaltres no acusem ningú. El que denuncia els fets és el regidor, no nosaltres. Ho pots veure i escoltar al video del Ple.

    ResponElimina
  12. El regidor que va dir que la Maco és una pagapaxoxaes ha de demostrar-ho i si es demostra denunciar als responsables del balafiament.
    No és prou tirar la pedra i amagar la mà com ha fet

    ResponElimina
  13. Per cert, cal dir que Eduardo Bononad va respaldar al govern, per algo serà ...

    ResponElimina