9 de des. 2015

NdP: El Partit Popular de Tavernes denuncia que el govern valler de Compromís-Podem de Tavernes deixe els veïns indefensos en plena Alerta 4


El Govern de Compromís-Podem de Tavernes ha decidit de manera unilateral treure les armes a la Policia Local en plena Alerta 4 a Espanya. La majoria absoluta serveix a Compromís-Podem per treure les armes als policies però no per aturar la implantació d'una benzinera al nucli urbà de la ciutat, pintar passos de vianants o tenir neta i en condicions la ciutat. No els ha importat posar en risc a la població. No ha escoltat els avisos de riscos que plantejava aquesta mesura. Mentre en altres municipis veïns del seu mateix signe polític estan adquirint armes per a la seua plantilla a Tavernes es treuen. I serà el cap de Policia, de manera discrecional, qui decidesca qui porta o no les armes. "No té cap sentit que es traga les armes als policies municipals. És un element dissuasiu unit a la seua tasca. És una decisió totalment capritxosa. És com llevar-li als bombers la mànega i als del SAMU les lliteres. Des del PP sempre estarem del costat de la gent honrada de Tavernes, amb la gent treballadora, i entenem que es mereixen protecció. Exigim que l'ajuntament estiga del costat dels ciutadans honrats i que els protegesca de possibles agressions", valora la portaveu del Grup municipal del PP, Eva Palomares.
A Tavernes Compromís-Podem treu pit i treu al carrer els seus policies sense arma i amb l'uniforme, donant la cara i posant-los en risc a ells i als ciutadans als quals protegeixen sense cap motiu. El Partit Popular es va oposar i es continua oposant a aquest tipus de mesures que van en contra de la seguretat dels ciutadans, més encara en aquests moments en què la societat espanyola està vivint moments de tensió per l'amenaça terrorista. Just a la Safor i en municipis veïns es van detectar cèdules terroristes.

"El malcriat del nostre alcalde actua de manera capritxosa en assumptes tan sensibles i seriosos com la seguretat de la nostra ciutat", comenta Manuel Vidal, president del Partit Popular de Tavernes i President de la Campanya del PP a la província de València. "Jordi Juan demostra una vegada més que no té criteri i exposa a la població a un risc innecessari", afegeix. Mentre l'últim Govern del Partit Popular de Tavernes dirigit per Manolo Vidal va aconseguir que Tavernes tingués una Caserna de la Guàrdia Civil per als seus efectius Compromís-Podem es dedica a aplicar polítiques que deixen exposats als ciutadans. "Ha deixat el municipi de Tavernes en el punt de mira dels delinqüents, tornant a la ciutat que ens trobàvem en els anys 70", valora Vidal.

22 comentaris:

  1. El PP cau més si cap en el ridícul ussant esta denominació en quan al govern local sabent com saben que és una mera coalició electoral per a unes nacionals. Però bé, que seguisquen així que eixa mateixa política estos quatre darrers anys els ha anat de categoría.

    ResponElimina
  2. Això és veritat? Jo pensava que el govern habia recapacitat i no anava a llevar les armes als policies
    Espere que no pase res!!

    ResponElimina
  3. Jajaja compromis..podem..molt bo

    ResponElimina
  4. Té raó el PP però el calificatiu de "malcriat" no em sembla be.

    ResponElimina
  5. No s'han llevat les pistoles a ningú. Una nota falsa.

    ResponElimina
  6. Sobra això de "malcriat". Es perd la raó faltant el respecte.

    ResponElimina
  7. Només cal fer regla de tres entre París-Tavernes i forces d'èlit franceses i municipals vallers. Si feu bé l'equació,estos últims no haurien de dur ni pistola,ni manilles ni porra.

    ResponElimina
  8. Votar compromis es votar podemos
    Van als dos junts
    COMPROMIS-PODEMOS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara t'enteres tú? Sembles l'únic que no ho sàpigues. Podemos li pot dur més poder a Madrid a Compromís,encara que alguns de la vella política,com Morera o Jordi Juan faran que alguns esquerrans s'ho pensen molt per votar com volien fer amb Podemos. una cosa com anar a votar a la CUP en Catalunya i anar i trobar-te al Mas,vaja cagada.

      Elimina
  9. No em pareix be que lleven les armes als policies.
    No entenc quin és el motiu per llevarles.

    ResponElimina
  10. L'alcalde tindria que estar més pel poble. Algunes regidories estàn desmadranse.

    ResponElimina
  11. Si aço es cert,estic dacord amb el pp.
    Pero no mentra dins del cap com unes persones adultes i amb estudis "que jo no tinc ni de llunt" fatgen una nota de premsa on li diguen a l'alcalde "malcriat" de una forma tan gratuita.

    ResponElimina
  12. Nomes el ajuntarse en podemos es una cagada i gran .el meu vot l.an perdut

    ResponElimina
  13. Manolo style, no s.enganyeu, no se.n va ni a espentes, així els ha anat i així els anirà. I pareix mentira que Eva, persona educada i moderada, li seguisca el joc i li faça de titella. Una llàstima que deixen passar l.oportunitat de renovar el partit, o Eugenio pega una punyada damunt la taula i envia a Manolo ben lluny o van a estar fent l.indi en l.opossició eternament.

    ResponElimina
  14. Compromís té majoria absoluta i fa el que li dona la gana que ha guanyat les eleccions i tots a callar. Queda clar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. A callar tu..así opina qui vol ..vixca la tolerancia de compromis i els seus acompañants....

      Elimina
    2. Soc del Bloc i reprove eixe comentari de la majoria absoluta i callar, opinem tots però amb respete i sense els insults de Vidal, ell mateix es desqualifica.

      Elimina
    3. Segur que no és de Compromís, que ací sabem com es cada u i com se les gasta.

      Elimina
    4. Opinem tots? Estàs de broma?
      Ací mana la majoria amb un Somriure i la resta a callar.
      Totalment d'acord amb que sobren els insults de Vidal i que ell mateix es desqualifica.

      Elimina
  15. Com s'enrolleu pa dir quatre parides. Vaa que d'aci no res tenim els comentaris critics del PP contra el Festivern i contra el govern de Tavernes. Ansiosa de vorels! xD

    ResponElimina
  16. Cuanta rao tens Carmen açò no mes es un bloc per a que cuatre desficiosos deixen escapar el seu rencor i malicia contra el govern de Tavernes per que noticies i coses que interessen no ne escriuen ni una.

    ResponElimina
  17. I perqué el seguiu ?jo lo que no m.interesa no ho mire en la cotorra ni entre

    ResponElimina