18 de des. 2015

Adéu a la Mancomunitat de la Valldigna: Tavernes farà efectiva la separació unilateral en el termini d'un any quan ho aprove en el Ple del pròxim dilluns.

La Mancomunitat de la Valldigna segurament passarà a la història en el termini d'un any quan el govern de Compromís ho aprove utilitzant la seva majoria absoluta en el pròxim Ple d'este mes de desembre. L'Ajuntament argumenta la greu situació econòmica de la hisenda municipal que els obliga a reduir despeses i per això plantegen la possibilitat que Tavernes es separe de la Mancomunitat. Esta informació econòmica de la greu situació de la hisenda municipal contrasta amb la publicada en el passat mes de novembre, on es va anunciar per part del govern una inversió de 806.583 euros amb recursos propis sense necessitat d'acudir al finançament extern. De facto esta separació suposarà quasi amb total seguretat la desaparició de la Mancomunitat de la Valldigna, si com a conseqüència esta deixa de ser viable. Atenent a l'aportació econòmica de Tavernes, es podria considerar un fet.

8 comentaris:

  1. Compromís ha acabat amb la Mancomunitat de la Valldigna.
    DEP Manco de la Valldigna.

    ResponElimina
  2. Això és de veres? No m'ho puc creure.
    Jordi Juan, alcalde de Tavernes, i altres alcaldes de la Valldigna no tenien problemes en cobrar tots els mesos de la Mancomunitat i ara ixim per motius económics?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cobrar? Sou sols el popular Ferrando, 1.800 eurets al mes més secretaria, els demés dietes incluits els populars Mahiques i el socialista Agustí.

      Elimina
  3. Compromís sempre ha defensat les comarques i ara que són majoria a la comarca de la Valldigna se la carreguen.

    ResponElimina
  4. Que passarà amb l'Orquestra de la Valldigna?
    L'alcalde va dir en el dinar de Santa Cecilia que la Mancomunitat els ajudaria i ara ens enterem de que ha decidit ixir.
    La gent que estava en el dinar es sentirà enganyada per l'alcalde.

    ResponElimina
  5. I que voleu, que sigam aportant doscents mil eurets anuals per a algo que en rés beneficia a Tavernes, doncs ací no es fan quasi actes ? Voleu que mantingam nosaltes eixa orquestra quan la nostra SIUM la pot tindre pròpia sense cost o un cost mínim per a les nostres arques ?
    El govern NO VOL acabar amb la Mancomunitat si no tan sols amb éste modèl de Mancomunitat que no ens podem ni deguem permetre, una que fa unes fires i algunes verbenes i tot en Simat, i uns concerts que ens ixen caríssims, i que es menja en sous d.empleats gran part del pressupost. I que canvie a un ens de promoció cultural de La Valldigna i en tot cas de promoció turística conjunta, que ara quasi tot va també al nostre càrrec.I per a això no necessita eixe pressupost que tenía. I si no ho ha fet abans és per no tenir la majoria necessaria per a fer el que ara va a fer i que és donar.li un any, llegiu el punt de la proposta, ho teniu en la web municipal, per a que canvie.
    Llegiu i no es deixeu enganyar per aquells que volen atacar al govern local pel que tots sabem, i més si així cau algun vot cap a altra opció de l.esquerra estatal.

    ResponElimina
  6. P.D. I com a mostra llegiu les declaracions de Quique Chofre en Las Provincias.

    ResponElimina
  7. Pero que voleu? Tenim majoria absoluta i el que ens dóna la gana.

    ResponElimina