12 de març 2015

Vidal, candidat a pesar d'haver enfonsat el PP local a les passades eleccions europees

Manolo Vidal, ha estat escollit cap de llista a les pròximes eleccions municipals pel PP. És curiós que el seu partit, que encara està esperant una explicació de la perduda de 2.466 votants a les passades eleccions europees, diuen que l'han triat per unanimitat. Vidal ve avalat per eixa davallada històrica de vots de l'any passat, quan de 4.347 vots de l'any 2009, van patir una baixada espectacular de votants i van obtindre sols 1.881 vots. Vidal està treballant com a assessor del PP en la Diputació de València i cobra 3.000 eurets al mes de la butjaca de tots els valencians. Per cert, al seu curriculum ara cal afegir que és el responsable que no es pinten els passos de vianants del poble. Gràcies Manolo!

5 comentaris:

  1. És l'exemple de politiqueig barat, pur i dur. Les urnes el jutjaran! Ara si que no arrepleguen ni les de terra. Que no tenien altre candidat o candidata millor, i amb més posibilitats? Si trauen 4 regidors, ja faran prou.

    ResponElimina
  2. Porcentualment encara és més escandalos. Del 56% del vots en les europees de 2009 al 25% del vots en les europees de 2014. No se que han vist els del PP de Tavernes per triar a Vidal per unanimitar. La batacà del PP pot ser escandalosa.

    ResponElimina
  3. El que ens faltaria seria tindre de nou com alcalde a Manolo. Tornariem als temps obscurs i a les cues de gent parant la mà, a vore que cau. Més populismes agres i casposos no, per favor, nain!

    ResponElimina
  4. Ale Manolo, que la calle es tuya, anda, anda y ves, rei, que estas pa jubilarte

    ResponElimina
  5. Diuen pel poble que els majors el coneixen com Manolo paelles. Perque convida a menjar paelles.

    ResponElimina