6 de març 2015

La Plataforma per un projecte autonòmic valencianista continua endavant

Segons informen des de Demòcrates-Units per Tavernes, "ahir es reunireron en oliva representants dels partits interessats a concórrer junts electoralment a nivell autonòmic, i van marcar els terminis per a elaborar un decàleg de principis que donaran peu a una plataforma a què es puguen adherir tant aquells partits com ciutadans que estiguen interessats en un projecte autonòmic valencianista i constituït de baix a dalt, de partits locals cap a una futura federació o coalició política estable, acordant que com a primer pas es presentaran les pròximes autonòmiques com a coalició electoral. Van acordar reunir-se de nou després de falles.
Els partits que inicialment participen son Demòcrates-Units per Tavernes, Demòcrates per Alacant, Gent d'oliva, Ciudatans de Pego, Gent per La Vila i Calp Independents".
En la foto podem vore a Enrique Estruch. L'únic que ens estranya és que estan utilitzant un eslogan, "de baix cap a dalt", que és marca d'altra formació política des de fa molts anys. En tants que hi han, no? Serà per eslogans! De tota manera, sort!


1 comentari:

  1. No es ningún eslogan oficial, es una expressió popular que he ussat al fer la nota. Gràcies per donar-nos veu.

    ResponElimina