6 de març 2015

La història dels passos de vianants, o com li han tapat la boca a Manolo Vidal


Si és que per voler pintar, hi ha qui és despinta...A vore, tots sabem que ja fa molt de temps que els del PP i ara també els del PSOE estan diguent NO a la pintada dels passos de vianants que vol fer l'alcalde Jordi Juan, de Compromís. I com en cada Ple, es diu no a eixa propossta, perooooooooò....i ahi està el però... després, els del PP i els del PSOE s'omplin la boca diguent que el govern no pinta els passos de vianants, i tal i qual, i patatin patatan...Després que dilluns passat tornaren a impedir la pintada de les senyals viàries, ara ve el millor del cas, el PP, Manolo Vidal que sembla que sempre ha volgut pintar, va dir que ells anaven a pintar els passos de vianants, tu! i pagant ho ells! No sabem si anaven a pintar-los en aquarela, però el cas és que la seua petició acaba de rebre una resposta de l'alcalde, Jordi Juan, on li tapa la boca en en escrit que cal llegir.
Vos posem els dos escrits, el de Manolo, fent una de les accions polítiques més subrealistes i ridicules de tota la història de Tavernes, i la resposta fina i educada de l'alcalde. És què, perdoneu, però
encara no hem pogut tancar els ulls, els tenim oberts com a plats des de que varem llegir la última xorrada de Manolo...en fí, aquí paz i allí gloria. Machín, toca la del pintor, va! Ah! i resulta que a tot això, com diu l'alcalde, segurament ell  una vegada aprovat, no ho podrà pintar esta legislatura, serà la nova Corporació la que ho pintarà! Jate tu! El dimecres, s'ha convocat un Ple extraordinari, per aprovar la pintada dels passos de vianants, on es demanarà als regidors no cobrar per assistir. Ahi teniu les cartes, primer la del PP i després la de l'alcalde.
Em vorem de més grosses...este assumpte PINTA mal. 

2 comentaris:

  1. Per molt que diga Manolo tots sabem molt bé que és un cadaver polític, i que li queden dos telediaris en la política. I el cas és que ell també ho sap, per això fa i diu estes coses. A mi em sap mal, perque com a persona, és una bona persona, però quan se tracta de política, perd les formes i el sentit del bon gust, la dignitat les formes. Jo no soc dels que fan comentaris, a mi m'agrada llegir tots els blogs i estar "informat", i és trist per a mi que soc lliberal, tindre que reconèixer que els meus m'han decebut profundament. No vaig a dir si votaré a este o a l'altre, a ningú l'importa això, sols és meu, encara que no sapiga ningú qui soc, però pense que ha faltat valentia en el col·lectiu del poble per fer el que teniem que fer davant d'este home què, insisteix, és molt bona persona, però inadequat per la tasca política, i menys en estes circumstàncies actuals. Un decebut.

    ResponElimina
  2. Parlant de passos de vianants,fa poc han tret un escrit des de Valldigna Accessible+Associació de Veïns en pro de la millora de l'accessibilitat al poble. Aprofitarien JJ i el papi per traure el tema a la presidenta de AAVV el dia de la xarrada de la dona?

    ResponElimina