1 de març 2015

Sabeu aquell d'un candidat socialista que volia entrar de bades a una presentació el mes passat?

Ara que ja han passat les presentacions falleres, sabeu aquell que va un candidat socialista a l'Alcaldia de Tavernes a una presentació fallera, un dissabte a la nit este passat mes de febrer, i arriba ala porta i diu: buenas, jo és que sóc de l'Ajuntament...I els de la porta li diuen tot seguit. Molt bé. Són 16 eurets.
No, no és un xiste ni va de conya. El regidor socialista, que anava acompanyat per un altre xic, al no funcionar-li allò de: sóc de l'Ajuntament per entrar de gorra, es va rascar la butxaca, que encara li quedaran diners dels 2.000 eurets que guanyava cada més, i va tindre que pagar, com tot el món, i com totes les persones que volen col·laborar en la festa fallera. Quin ridicul!!!
Si que començem bé, donant exemple! 

15 comentaris:

  1. encara li passa poc! jo li hauria fet pagar el doble, per voler colar-se! Què te a veure que siga regidor de l'Ajuntament per a entrar de bades? Que pague, si senyor, com tot el món! Mare meua, quin nivell de polítics que tenim al poble!

    ResponElimina
  2. Hòstia tu, i aixó que no és alcalde ni està manant! Si este manara, no pagaria ni el pa!

    ResponElimina
  3. perque no se claveu en els altres politics, eh? els del Bloc sempre esteu igual. Claveu se en Jordi, que ausaes que te temes empastrats de que parlar. A que no ho feu? A que no se claveu en els draps bruts del Bloc?

    ResponElimina
  4. jo crec que Víctor, l'home que fa ombra, va projectar la foscor damunt el porter i el va deixar un poc desquadrat, per això li va fer que pagara. Si li havera vist la cara, segur que el propi porter li hauria pagat la entrada, la d'ell i la del seu acompanyant.

    ResponElimina
  5. Les comissions donen entrades a l'Ajuntament tant per a la presentació dels majors com dels xiquets. Si no en tenien seria perquè el secretari del Alcalde se les degue quedar per als seus. Pregunteu abans de publicar tanta tonteria i no intenteu clavar tant a les falles en tot!

    ResponElimina
  6. Qui està clavant-se en les falles, anonim? L'únic que volia clavar-se cap a dins ...era el regidor del PSOE, sense entrada i dient que era de l'Ajuntament. Per no dir, no hem dit ni el nom de la falla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però,a Borràs ja heu aconseguit tirar-lo de l'Ajuntament? Que més voldríeu! Jo crec que encara és regidor i representant del seu partit. Ha dit alguna mentida?
      Segur que JJ i sus muchachos paguen a totes les presentacions que han anat,i això que ho fan només per a fer-se la foto. I si Amador té entrades per a l'Ajuntament deuria repartir-les entre els grups polítics,crec jo.
      Heu patinat en este tema polític-faller!

      Elimina
  7. sols tenen entrades els regidors del bloc q estan al govern. Tots els altres se la paguen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això es diu estar a bé amb qui mana. Qui és quí a la JLF?

      Elimina
    2. Que tu fas les invitacions d les falles???Ara si q heu caigut baix!!

      Elimina
  8. Pues sin que tenia ganes de vore eixe acte ,que yo no pagaria ni un gallet ,despres de que mos donnen prou pel cu....... durant varios mesos tindre que pagar per entrara un lloc que es del poble ya estem arreglats carrer tallats, pizarraes,vomitaes,musica asta les tantes,cohets,faxanes rallades i.............VIVA LA CALORETA DE LES FALLES.

    ResponElimina
  9. Vaja m... de noticies.
    Amb el filó que tenen amb la senyora de Compromís al pleno,i ací mut.
    Degueu tindre subvenció municipal.

    ResponElimina
  10. Se iso la lus, porque hubo enchufe7 de març del 2015, a les 9:14

    El filó no es la senyora de Compromís, amic. El filo es l'enxufe del PP als seus familiars en l'Ajuntament. Com ella va dir fill de regidor, filla de regidora, germana de regidor i marit de regidorat.
    Tots funcionaris i amb els familiars de regidor.

    Mirà el filó que tenim amb el PP.
    Tu estas confundint la causa amb l'efecte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si al bigot l'ha renovat ella! Ahí és on no lligue jo la causa amb l'efecte. I tú? En els endolls del PP,Llum té tota la raó,igual que Nyau,Chofre,Columpios,etc.

      Elimina
    2. Faena per a tots no patiu, primer voteu i després ja parlarem. Feu pitjor q el PP. Aneu pel carrer com si anareu a la desesperada buscant vots i saludant a qui ni conegueu. A totes les falles i sense ser fallers, q exemple doneu mare meua.

      Elimina