15 de març 2015

Diuen que el PSOE publicarà la llista després de les eleccions...

Diuen les males llengues que el PSOE de Tavernes farà pública la llista dels seus candidats després de les eleccios municipals del mes de maig. En una gran maniobra política, els candidats han segut el secret més ben guardat de la campanya electoral. Ens han passat una foto de la llista més ben guardada, però ens l'han passat desenfocada, també és mala pata, tu! Mecaguen, ara que teniem una exclussiva!

6 comentaris:

  1. Que vos passa als del Bloc en la merda de la llisteta dels socialistes, hòstia? Que teniu por o que? Pués teniu que tindren, perque anem a traure 5 regidors.

    ResponElimina
  2. Cuideu el vocabulari, perfavore! Esta vegada ho publiquem, però no ho prengueu per costum, que vos reboteu de seguida...amb bon humor!

    ResponElimina
  3. Pero el Bloc va guanyar les eleccions?? Aneu de sobrats i gracies a eixos k critiqueu esteu governant i avore si esta vegada tambe ho plubliques... aaaaa una coseta mes ki tria a la gent k entra a treballar a lempresa fcc??? Tant que criticaveu...

    ResponElimina
  4. Optimista( Angelet ) tens molt mala baba, tires verí per la boca. Tots els del psoe sou així...mare meua, donçs cuideu l'educació!!!

    ResponElimina
  5. Tira la pedra i amaga...el nom.15 de març del 2015, a les 23:51

    Feu el ridícul,no sé si es cregueu que feu gràcia algú. Només faria risa descobrir la vostra identitat.

    ResponElimina
  6. Home, és algo lògic quen vagen traguent ja les llistes, que no es facen tan de rogar... No és cap secret mundial...

    ResponElimina