25 de març 2015

Al final la veritat sols té un camí i el temps li dóna i lleva les raons a les persones

Recordeu quan el PSOE s'omplia la boca diguen que ells eren els responsables de tot el que es feia en l'Ajuntament en tema econòmic, i com Jordi Juan, l'alcalde de Compromís al final es va veure obligat a retirar-los les Delegacions perquè ni feien ni deixaven fer? Doncs ara tenim una altra notícia que Tavernes estalviarà més de mig milió d'euros d'interessos en refinançar uns dels deutes municipals. Sembla que l'Ajuntament de Tavernes aconseguirà estalviar 525.000 euros d'interessos en el préstec que tenia firmat amb el BBVA des de la passada legislatura.
El préstec, amb un valor nominal inicial de 2 milions d'euros, va ser sol·licitat en el 2010 i concedit a un interés de l'euribor+3'75. Les noves condicions pactades són euribor+1'75, amb la qual cosa l'estalvi anual serà de 35.000 euros durant cadascun dels 15 anys que queden per amortitzar-lo. Actualment hi ha pendent de pagar 1.700.000 euros.
El que diem... Els fets van retratant la realitat i van posant cadascú al seu lloc.

6 comentaris:

  1. Això és com lo de la quita de la compra del Parking,on encara es van estalviar més diners,i qui era regidor ia negociar-ho va ser el regidor del PSOE. Però això no va interesar ni ho vàreu publicar ací.
    Ara, dels € que estan soterrant debades al Modus Vivendi no digueu res? Vaja blog i vaja notícies.

    ResponElimina
  2. Borràs no ha fet res en el temps que ha estat de regidor d'Hisenda. Ha sigut Jordi el que ha fet tota la faena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues que dimitisca el alcalde que ho ha fet tot per posar un regidor i deixar-lo cobrant el mateix que ell i sense fer res.

      Elimina
  3. Teniu obsessió amb el PSOE i amb Borràs. A que teniu por? A caure en picat? aneu amb compte perquè la gent del poble no és tonta i eixa falta d'humiltat que teniu potser vos jugue una mala passadeta...

    ResponElimina
  4. El millor és que en el poble ens coneguem tots. En el cas de l'exregidor d'Hisenda, no se pot ser el rei de la platja i després rendir de dia. A buen entendedor, palabras sobran. Que ací ens coneguem, i el que es fa a la vista, no està amagat. Per cert...qui regidor d'Hisenda va dur els 7 primers mesos de l gestió de les noves dependències policials, quan no li pertocava dur ho? Això se sap fa molt de temps, i es facilment demostrable...

    ResponElimina
  5. Si les idees de l'espai socialista son com el reten o els interesos que estavem pagant apanyats estem.

    ResponElimina