17 de febr. 2015

Però, el PP de Tavernes no demanava transparència? Doncs si que donen exemple, si...

 Hem vist publicat en la web municipal, els diners que cobren tots els regidors de l'Ajuntament de Tavernes per assistències a òrgans col·legiats municipals l'any 2014. Doncs bé, hem vist que estan totes les quantitats que cobren al mes els regidors, i...oh! sorpresa! Hem dit totes? ho retirem! No estan totes les quantitats. Falten les que rep un regidor del PP, el senyor Mario S. Enguix, on trobem que posa, on hauria d'estar la quantitat que cobra dels diners de tots els veïns del poble cada mes, unes sigles NHC, que significa textualment: No Ha Consentit que es facen públiques les seues percepcions. On posa *** vol dir que cobren dedicacions, cas de l'alcalde Jordi Juan, l'ex regidor d'Hisenda Borrás i el regidor Josep Llàcer, que cobren nomina i no entren dins d'este quadre. Les dades publicades son fins novembre de 2014, abans del trencament del pacte de govern.
I la pregunta és...si el PP està demanant i omplint-se la boca en que volen transparència...Açò com se menja? With patatas? Doncs no han demanat els del PP que es publiquen les rendes de cada Regidor? Jajajaja, si li ho demanen al seu regidor, que no vol posar el que cobra de tots els veïns via Ajuntament, com collons voldrà publicar la seua renda? Pa morir-se, tu. Ai, estos boques....
Percepcions assistencies regidors Ajuntament de Tavernes

5 comentaris:

  1. El sou és públic i els que el paguem tenim dret a saber el que cobra cada polític en nòmines,comissions o dietes,el que siga. No és una dada privada producte d'una feina privada. No entenc com cal el permís de cada regidor per fer públiques les quantitats a la web municipal. Que ho penge el govern,també és feina seua donar eixa transparència,jo crec que ahí no pot ningú excusar-se en la llei de protecció de dades.

    ResponElimina
  2. Que publiquen també el que sou cobren la resta de polítics i els sous de TOTS els treballadors de l'ajuntament amb nom, cognom i càrrec.

    ResponElimina
  3. No crec que Mario ho vaja prohibit, serà un problema d'algún tipo

    ResponElimina
  4. Posam el dit dins de la boca anonim.
    No es un mes nomes, son tots els mesos que no esta. No crec que el tecnic de la web ho pose perquè si.

    ResponElimina