25 de febr. 2015

Un mitjà de comunicació de dretes de Gandia recolzant al PSOE de Tavernes?

A veure, ens ho expliquen perquè no ho entenem...a un mitjà de paper editat per una empresa clarament vinculada en la dreta, i que està s'està distribuint en Tavernes sembla què amb l'únic objectiu de parlar malament de l'alcalde de Tavernes, aravairesultadeque també estan soltant-li flors i benediccions al PSOE de Tavernes! El PPSOE? Una mostra més de les intencions de treballar de forma encoberta per un objectiu comú, evitar que Compromís de Tavernes, conforme apunten les previsions, puga arribar a la majoria absoluta estes pròximes eleccions? De fet, observem que les pàgines de publicitats insertades en este mitjà escrit, són de l'Ajuntament de Gandia i de la Diputació de València! 4 notícies del PSOE en positiu, i totes elles errònies, amb una clara intenció de manipular la informació! jajajaja, que fort, tu!
Ampliació:
Hem dit 4 noticies? doncs no, son TOTES LES NOTÍCIES de les dues pàgines favorables i sota la visió del PSOE de Tavernes. Absolutament totes. Quina quasualitat! Totes les 6 notícies tracten de temes que ataquen l'alcalde sota el punt de vista del PSOE! juajuajua! Ara si ens creiem que un burro vola.

1 comentari:

  1. Crec que son de la Cope, els que fan este setmanari. Pareixen els de la fàbrica del sabó, perque sempre estan donant-li sabó als del Partit Popular, no se nota ni rés que son de la mateixa corda.

    ResponElimina