22 de febr. 2015

Els primers en publicar la llista completa de la candidatura: Compromís

Compromís ha fet pública la llista completa dels veïns i veïnes que formen part de la seua candidatura a les próximes eleccions municipals del mes de maig. En paraules de l'actual alcalde i candidat a la reelecció, Jordi Juan "està formada per veïns i veïnes de diferents edats i professions, naturals de diferents barris de Tavernes, tots amb l'objectiu de voler continuar el projecte de ciutat que encetàrem ara fa quasi quatre anys". El candidat i actual alcalde, ha dit que esta legislatura ha segut prou complicada (nosaltres pensem que eixa paraula és molt suau): van accedir a un Ajuntament amb dèficit i endeutament molt alts (nosaltres diriem en fallida, en "quebra"), factures en caixons, un pàrquing (1,7 milions) per pagar, inestabilitat política (moció de censura de la trànsfuga i el PP perquè no van acceptar el xantatge de la "socia") declarada il·legal pels tribunals, pocs ingressos, poques subvencions...i ara la situació és que l'Ajuntament té superàvit, deu menys diners als bancs, no hi ha factures amagades i el pàrquing està pagat, s'ha baixat la contribució, s'han millorat les infraestructures urbanes i educatives, etc. 
El projecte que han avançat els de Compromís tindrà com a punts bàsics modificar el PGOU per atraure noves empreses, pressupostos participatius, redacció d'un Pla d'inversiosn barri a barri i un centre de Dia per a la tercera edat i persones dependents.  
Hem vist moltes cares noves en la llista de Compromís, i de tots els camps. Ara tenim ganes de conéixer les llistes dels altres partits, ja que corre el rumor pel poble que estan tinguent problemes per formar les llistes el PP i el PSOE. Ho sabrem quan les presenten, si és o no és cert este rumor. 

1 comentari:

  1. Ha baixat la contribució? A qui li ha baixat la contribució? Ara es paga més contribució que en la pasada legislatura.
    Bona gent en la llista. No fa falta dir mentires.

    ResponElimina