8 de gen. 2015

Una de Reis: açò és Taverneeeeeeeeeeeeeeees!!!! A-Huuuu!!!!


Visca València i la mare que ens ha parit! jajajaja Quin poll s'ha montat perquè un dels Reis mags, el del poble, no volia que els seus fills el reconegueren parlant des de la balconada de l'Ajuntament, i s'havia preparat el discurs en castellà. Com tots sabem, quan parlem en castellà ens canvia la veu, som més alts , rubios i amb els ulls blaus i tenim un porsche, i cap xiquet reconeix la veu dels seus pares. Bé, abans d'eixir al balcó, van vore ohhhhhhhhhh!!!! Traició! que el discurs estava en castella i li van demanar que ho diguera com sempre s'ha fet, en valencià, i l'home-Rei es va negar, va dir noooooooorrr, amb la qual cosa desde l'Ajuntament i des de la FDF li van dir que no es llegira. I nosaltres pensem, a vore, ... si tenies por que et reconegueren, perquè et vas vestir de Rei? O perquè no avises en temps? o perque no vas fer un discurs més curt, algo així com: "hola, bona nit! Adeuuu! Fins ara!!".
I ara, els del PP botant i esgarrant-se els vestits, perquè el Rei no va dir el discurs en castellà. El PP, els grans defensors de la nostra llengua, de la nostra cultura valenciana, els patriotes jajajaja. El cas és que si el Rei havera fet el discurs en castellà, ara haurien publicat una nota de premsa diguent que si manaren ells, el discurs s'hauria fet en valencià, perque ells, com en Gandia, on demanen disculpes per parlar alguna vegada en valencià, defensen les nostres senyes d'identitat com a poble, i tal i qual, Pascual.
Ara, hauria quedat xulo, com en la peli 300, vore a l'alcalde diguent li al Rei castellano parlant, "Açò és Taverneeeeeeeeeeees"!!!!!!!!!!! i a la gent de la plaça contestant tots a una: A-HUUUUU!!!!

15 comentaris:

  1. Castellano será al fin8 de gener del 2015, a les 10:51

    ahora cuando estos señores del pp digan que son defensores del valenciano, me voy a estar descojonando hasta el próximo año. Ah, escribo en castellano para que me entiendan. Y al Rey Melchor, que se pida un diccionario de valenciano, o que le hable a su hija en castellano siempre, y así el próximo año si habla en valenciano no lo reconocerá. Es una idea, no?

    ResponElimina
  2. Jordi Juan te la culpa que el rei volia parlar en castellà. Jordi Juan te la culpa de tot. Jordi Juan va ser el causant de l'inici de la primera guerra mundial. Jordi Juan va dir que la paella en faves està més bona. Manolo Vidal vol que els reis parlen en "Oriental de l'orient".

    ResponElimina
  3. quanta tonteria

    ResponElimina
  4. Conec al "Rei" personalment fa molts anys, i és una persona que estima la seua cultura i la seua llengua, però per damunt de tot, a la seua menuda. No crec que hi ha enredos ni històries darrere la seua decisió de fer el discurs en castellà. Per a ell, estic segur que és més important no llevar-li la il·lusió a la xiqueta, no deixar que puguera ocorrer que el descobrira i tota la fantasia infantil desapareguera. Ara bé, crec que tendira que haver avisat a la Junta de la seua preocupació i la decisió de parlar en castellà. Hi havia més opcions. Però actuació en premeditació i al·levosia, cert que no. I crec que ni se va plantejar que se montaria un poll com este. Absolutament segur que no. Ara bé, lo del partit popular, lo de Manolo Vidal, això clama al cel. Quin ridicul continuat està fent, senyor! I és cert, com Rajoy en Podemos, cada vegada que critica el que fa Jordi Juan, ho fa en tan mala pata, que si, estic segur que cada vegada que obri la boca li dona 50 vots a Jordi Juan. Entre uns i altres, la majoria absoluta en Tavernes la te assegurada Compromís.

    ResponElimina
  5. pero penseu que això als xiquets els va a importar un pepino, si parlen o no parlen els Reis? ells el que volien son els regalets, i ja els tenen

    ResponElimina
  6. I la meua pregunta és... i perque es va presentar com a rei? Estava obligat? Jo per a no fer les coses be no em presente, i que trien a altre per a que faça del rei. O es que en la seua falla ningú volia? No entenc res, mai ha passat res i mira ara, i si no recorde mal ja va fer algun que altre any de rei..

    ResponElimina
  7. Mira a mi em dona igual com parlen, pero el ridicul que fa el pp criticant-ho tot es espantos, el festivern, la seguretat de la cabalgata?? ara que si parlen o no parlen... Senyor! Quanta tonteria, en serio no tenen mes q fer?? Pues quina desoposició!!!

    ResponElimina
  8. Comparar Compromís Tavernes amb Podemos és un poc naïf....iel xicon este que es va disfressar de rei, si no vols que et reconeguen no ho faces, com diuen els que parlen la seua llengua "Manolete si no sabes torear p'a que te metes!"

    ResponElimina
  9. Si no parles en valencià calla...
    Si no vols que porte a analitzar la sang en camionet ves a Gandia..
    Si votes en contra del pressupost t'expulse del govern...
    Frases de Jordi Juan, de Compromís, l'alcalde de Tavernes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes memoria del q fea manolo Vidal,si te pareix autoritari jordi,o esq has perdut la memoria de mes de 4 anys enrrere

      Elimina
  10. No estic defenent a Vidal i agrairia que em recordares algunes frases de Vidal.
    Les de Jordi son de fà ben poc.

    ResponElimina
  11. Amic frases:
    Imaginat que un equip de futbol esta jugant la final de la Champions van 0-0 i, de sobte, tres dels components quan falta 1 minut per acabar, agafen la pilota i se'n van cap a.... la propia porteria i marquen gol en propia meta, voluntariament i desitjant-ho.
    El partit acaba 1-0.
    ¿Tu que creus que durarien eixos jugadors en l'equip? Això mateix: un minut.

    El partit era el debat dels pressupostos. El minut que faltava es la votació. Els tres jugadors son els regidors del PSOE que no recolzaren. I el resultat perdre la votació dels pressupostos.

    Si no estan per recolzar el pressupot del govern ¿per a que els vols en el govern? (sense comentar peticions de dimissions, critiques al pressupost i alcaldia i els videos de marras que han circulat)

    Ja m'ho expliques.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Demagògies les justes,amic oracions. El pressupost que es recolza o es rebutja NO és del govern. És del Bloc. Fins eixe moment,el PSOE, vullgues o no, també és govern, vullgues o no vullgues, i en té altres propostes per al pressupost. I podràs dir de forçar la situació o desacord o xantatge o el que vullgues,però que va contra l'equip no,quant ell forma part del equip i decideix els PROPIS OBJECTIUS de l'equip. És el que passa quan es confón la part amb el tot, que es diuen inexactituds.
      Ara si que hi ha un equip i un sol objectiu,i una única responsabilitat sobre el que es faça,de lo bò i del dolent.
      Explica't lo del partit. Content?

      Elimina
  12. Amic frases, però les traus de context i damunt tampoc reprodueixes les frases com van ser. Eixes frases no foren dites aixi ni el sentit que tu les uses.

    I tu com especialista en frases has de saber que descontextualizar les frases es perdre el sentit. ¿Val?

    I això es manipular, com el PP, que en això son especialistes, encara que ara els han eixit uns socis prou listos que fins i tot els passen al davant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siga en el context que siguen són frases xulesques i volen dir el que diuen,lamentables i dèspotes. Més d'una vegada l'alcalde ha demostrat que si no t'agraden les seues idees només tens opció de pegar a fugir, el consens només el vol cap a sa casa, i així és difícil treballar en equip com ha demostrat sobradament. Altre personatges del seu partit van ser capaços d'aguantar fins i tot una legislatura sencera amb el PP. Clar, que a diferencia d'ara,no tenien el poder. El que els senta mal als Juan és el poder,els emborratxa d'autoritarisme.

      Elimina