7 de gen. 2015

2015, anem a pedres bones i a veure com va la partida


Iniciem l'any electoral. Una vegada passades les Festes de Nadal, Cap d'Any i Reis (bufffff, ja era hora!!!) tornem a centrar la nostra atenció en l'escenari polític, social i cultural, entre d'altres, de la Valldigna en general. Sens dubte, l'any 2014 ens ha deixat una fotografia de premi pullitzer, on ens mostren les cartes amagades els representants del PPSOE local i la trànsfuga que no representa a ningú, junts, confabulant, compartint somnis i aspiracions, desitjos mal amagats i que varem poder contemplar en tot el seu esplendor, davant la famosa pseudopallasada atípica adquirida...todos a una, com en Fuenteovejuna, contra el senyor alcaldeeee! No sabem com van a presentar-se les coses, si com ara, amb uns regidors del PSOE absolutament desesperats per pegar-li la volta al que la gent del carrer està comentant per tot arreu, que no van a agafar ni les de terra, davant "un xic què està fen-to molt bé", referint-se a Jordi Juan, de Compromís, amb un PP en perpètua campanya des de l'any 2011, cansinos en els plantejaments i avorrint-nos cada vegada més amb tota la col·lecció de frikisme que ens ha fet riure i de bona gana estos anys, des dels seus blogs i via les notes de premsa, ai, mareeee!
I amb uns nous actors en el panorama polític local, que van a lluitar per arrapar els vots que podran per entrar el cap al consistori valler. No ens avorrirem, no, de segur que no! Per cert, coincidim amb altres opinions que diuen que a molta gent del poble ni fú ni fà estes històries friquis...

Foto: Ai quin trio! PPSOETRÀNSFUGA. D'ací uns anys, en totes les Universitats s'estudiarà este cas com a exemple d'idees de barra i got. Algú sap de qui va ser esta brillant idea?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada