30 de gen. 2015

Tindrà Tavernes a Jordi Juan de diputat a les Corts per Compromís?

Dies de votacions per les primàries de Compromís, on hem llegit que han arribat a més de 40.000 persones inscrites per votar, la gran majoria no militants, és a dir, gent del carrer normal i corrent.
Tavernes ha destacat per els més de 1.700 inscrits a les votacions, pràcticament la mitad dels inscrits en la Safor. Jordi Juan, si les quinieles no fallen, podrà ser un dels diputats a les Corts Valencianes per la Coalició Compromís. Si és així, enhorabona de bestreta. Fa uns anys enrere, Tavernes ja va tindre un alcalde diputat, Eugenio Pérez, del PP.
Com se diu a nivell de carrer, més val tindre un alcalde diputat que una punyada en l'ull, no?

21 comentaris:

  1. Jordi Juan anirà en la lista de Compromís segur. Diputat a les Corts? No crec.

    ResponElimina
  2. Ojalà el tinguem de diputat a Corts, perquè és un crack, un fora sèrie i els valencians ens mereixem tindre a persones amb una valua demostrada al capdavant de les nostres administracions d'una vegada, gent sana i honrada. Sort, Jordi! jo ja he votat per tu! Que persones com tu, que podrien guanyar vint vegades més fora de la política, i sense tindre que aguantar als impresentables de sempre, estigues ahí, diu molt de tú. Sols et demane que no deixes mai que el poder et canvie.

    ResponElimina
  3. Clar que volen ser diputats, per cobrar sense treballar,com a tontos.. I el poder canvia.. Siempre,i si no, temps al temps.

    ResponElimina
  4. Cobrar sense treballar? Que jo sapiga, Jordi no és del PP. A vore si creus que tots son iguals! Això és el que esteu repetint els del PPSOE, i no és així, valentet.

    ResponElimina
  5. Jo,jo,jo,guanyar més fora de la política,diu. Que cachondo,el de les 12:57. Que guanyava de mestre a la Uni? Era catedràtic? I si ha de fer el mateix que Eugenio,que ens va dur l'alta tensió,que es quede al poble. També diuen d'Eugenio quan el van posar de cap de America's Cup que seria bò pel poble. Pues jo no vaig notar cap milloria

    ResponElimina
  6. Catedràtic no, és doctor en matemàtiques. I, coneguent lo, de segur que no hauria dut l'alta tensió aèria com va fer Eugenio.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si,doctor que no cura a ningú.No estem parlant de títuls,sino dels diners que guanyava a Burjassot,vint vegades més que ara,segons tú. Sembles com les hueles d'abans quan parlen d'un net exagerant algun mèrit.
      No,ell no ha dut l'alta tensió,l'ha repotenciat amb més linees. Perque és precís i necessari. El mateix amb que ens va eixir Eugenio.
      Si ix a València,desviarà la via del tren? Passarà l'AVE per Borderia?

      Elimina
  7. La repotenciació de les linies d'alta tensio les va aprovar el PP en la passada legislatura. Un govern del PP en la Generalitat i un govern del PP en Tavernes que no va presentar cap al·legacio en contra.
    En el següent enllaç tens una completa informacio del tema, si tens algun interés en saber-ho.
    Quina manera sempre de mentir estos del PP

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/11/el-pp-de-tavernes-castigat-repetir-mil.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Twitt de JJ:

      Jordi Juan
      @jordi_juan
      Hui hem estat parlant amb el director gral d'energia @ANTONIOCEJALVO de la futura subestació del Golfo,projecte estratègic per a Tavernes.

      Sr. abogado,no hay más preguntas.

      Elimina
    2. El del twitter no s'entera5 de febrer del 2015, a les 23:57

      Pregunta o questio que no te res a vore una amb l'altra.

      La ignorancia es molt atrevida i es de ser molt ignorant confundir la subestacio del Golfo per a la platja i la depuradora, amb la LAT Villanova de Castelló-Gandia aprovada i consentida, beneida pel PP i Eugenio Perez: Dimitire si passa per la Valldigna!.

      Elimina
  8. La Cotorra manipuladora no es cap referencia informativa.

    ResponElimina
  9. Si Jordi va el 8 de la lista de Compromís ho tindra difícil. Una llastima.

    ResponElimina
  10. Amb el 8é lloc de la llista de Compromís no serà Diputat a no ser que algú renuncie.

    ResponElimina
  11. I a tu qui t'ha dit el que diu alli? Pues alli esta la copia del DOGV i si el DOGV no diu mentires allí esta l'aprovament en epoca de Manolo Vidal de l'ampliació de línies.

    ResponElimina
  12. Está el 8,diuen,pero per la provincia de Valencia o en general? Si Compromís trau 8 diputats s'en va a Valencia? Quants diputats tenen les Corts valencianes? Si ix,podrá continuar d'alcalde si es dona el cas,com Eugenio?

    ResponElimina
  13. Votem compromis i fora el pp.

    ResponElimina
  14. Donde las dan las toman.

    http://diariserpis.com/index.php/opinio/item/7432-la-safor-fa-famos-el-carnestoltes-d-aguilas

    ResponElimina