30 de gen. 2015

...i que fan Manolo Vidal i Maria Ciscar en Fitur??

AL Quadern hem vist una foto on estan Manolo Vidal i Maria Ciscar (PP) en Fitur, a Madrid. I la pregunta és...que fan allí? Quin paper estan jugant en la fira de Turisme de Madrid? Van a promocionar alguna cosa? van a fer-se unes quantes fotos? A fer turisme? pegar-li palmadetes en l'esqueneta a la ampla representació d'ACEPLAT desplaçada a la capital? a recolzar al Sr. Llàcer? a l'alcalde Jordi Juan? a disculpar-se personalment en el president i la Fallera Major de la FDF per haver-los criticat fa uns dies? a recollir fullets de publicitat? A fer campanya?  Quin misteri!
Ara, també podria ser que anaven a València i s'han equivocat de tren...o que passaven per alli casualment...que estaven buscant al (sorpresa!) seu company regidor, Sansaloni, que és el que està amagat darrere de Vidal i al final no el van trobar, jugant a conill amagar....
Ah! ja està! segurament han anat a Madrid a dir-li a l'alcalde que van a dir-li als seus companys de partit que ens façen la laminació del riu Vaca, per acabar amb les inundacions de Tavernes i que ja van a desbloquejar la pintada dels passos de vianants del poble, que s'ho han pensat bé i no van a fer política jugant amb la seguretat dels veïns... Segur que han anat per això.

8 comentaris:

  1. I l'alcalde? Per que no esta en la foto? On està?

    ResponElimina
  2. Sempre que vec a Manolo, va acompanyat per Maria. Això voldrà dir que Maria serà el número dos de la llista de Vidal?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria té el cap pelat i té negocis en la mar?

      Elimina
  3. I que fa l'alcalde amb unes vedettes per Fitur? Que anat a promocionar a Madrit? Carnestoltes, ball de disfreses,..?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tan caxondos que sou els de este diari i no la poseu? Es nota massa que la broma no sempre fa risa si no es de la mateixa part. I mira que la foto dona peu... Diuen que qui no sap riure-se'n d'ell mateix no té sentit de l'humor. Sou uns avorrits i amargats.

      Elimina
  4. Manolo cunplint en la valldigna com sempre. Lalcalde vegent on va de vacançes.

    ResponElimina
  5. Ha anat a vore Fitur i passaro be com li desitjaven pel Facebook. Pero amb els diners de tots els vallers

    ResponElimina
  6. Supose que están de visita

    ResponElimina