7 de gen. 2015

Era precís que Càritas Interparroquial de Tavernes comprara ara una casa?

No sabem com s'ha fet per comprar la casa de Càritas Interparroquial de Tavernes, ni si és o no és positiu, llevat de les aportacions de voluntaris, parroquies i Diputació, però ens crida molt l'atenció què, una entitat que ajuda actualment a 440 families de Tavernes, la qual cosa ens sembla més que bé, compre en plena crisi una casa. No ho entenem, la veritat. No ho veiem. No sembla lògic, amb tots els respectes! Pensem que amb els milers i milers d'euros que val comprar una casa i la seua rehabilitació...no hauria segut millor destinar-ho a les persones necessitades? Perquè no podien continuar realitzant les seues atencions en el mateix lloc que ocupaven fins ara? No era qüestió de prioritzar, com diuen els voluntaris en premsa "Necesitamos vuestra aportación para sufragar la casa y destinar todos nuestros esfuerzos a lo que realmente es importante para Càritas: Ayudar a todos aquellos que lo necesiten".? No estem en contra de que compren una casa, o dos...però...era precís fer ho ara? Ens ha sorprés molt este tema, la veritat.
Este divendres 9 de gener hi haurà una jornada de portes obertes a partir de les 18 hores. La casa està situada en el carrer Sant Joan Baptista 37.  

5 comentaris:

  1. No havia de cedir l'Ajuntament un local de les finques del costat del futbol?

    ResponElimina
  2. Pel local on estaven pagaven un lloguer similar a lo que ara pagarán pel préstec

    ResponElimina
  3. Precis és morirse però si les persones que colaboren amb Caritas han comprat la casa serà perquè fa falta. Espere que vosaltres mai tingau que anar a demanar a Caritas.

    ResponElimina
  4. Si l'ajuntament haguera cedit a Caritas un dels locals que té tancats i buits al Vergeret no estariem parlant ara de la compra de la casa.

    ResponElimina
  5. Ja,pero pareix que un lloc aixi no dona bona imatge si esta per la zona nova Paraules d'un veï En dijous solen estar els ajents de policia vigilant a la porta i molt bonic vore aixo com a que no es.

    ResponElimina