14 de jul. 2014

Els Balladors de Tavernes han actuat a Portugalete (País Basc)

Este cap de setmana, els Balladors de Tavernes de la valldigna han actuat a Portugalete, al País Basc, al XXXI Festival Virgen de la Guia. La història d'este viatge, la conten al seu facebook:
"Un any més, el nostre grup es prepara per mostrar les joies del folklore valencià. En aquesta ocasió, ens dirigim al nord, al País Basc, i aquest viatge té una història entre curiosa i nostàlgica.

Era per l'any 1988 quan els Balladors Tavernes realitzaren molts viatges, eren altres temps, Andorra, París, Sestao,... Fou a aquest últim quan va tindre lloc una anècdota. Un dels membres del Grup de Portugalete, després de la nostra actuació, ens demanava un número de telèfon per mantindre'ns en contacte. Alguna cosa degué sentir aquell home en veure'ns ballar per que ara, 26 anys després, encara ens recordava i guardava eixe número de contacte.

Fa apenes un any, rebíem la telefonada d'un membre del grup ja retirat informant-nos de l'interés de l'Ajuntament de Portugalete per que els visitàrem al seu Festival. I ens va conmoure tant la història d'aquest home que no dubtàrem en cap moment assistir i ser un dels convidats més especials.

Amb quasi 40 anys d'història, tenim moltes històries i anècdotes per contar. Sempre hem estat orgullosos de portar el nom del nostre poble als millors Festivals D'Espanya i Europa, i deixar en bon lloc el folklore i les tradicions valencianes. És un honor haver deixat un bon record a les persones que ens han vist actuar, i serà un gran honor per a nosaltres tornar a trobar-nos amb antics companys d'escenari".


Enhorabona i per molts anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada