22 de jul. 2014

El Diari de Tavernes li dona canya a una llei estatal feta pel PP

Increible, però cert! el Diari de Tavernes, què presuntament és un blog controlat pel PP de Tavernes, li arrea d'hòsties a una llei feta pel seu partit. Concretament, i com diuen textualment:

"la Llei 27/ 2013 de 27 de desembre, de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (LRSAL). Aquesta Llei va ser molt criticada per Compromís-Bloc i es van realitzar campanyes per a recórrer-la, com així es va fer. La hipocresia del bipartito ha fet que encara que s'ha recorregut i criticat feroçment a la Llei, no han dubtat, quan els ha interessat, a utilitzar-la en benefici dels seus interessos.
Que ho contemple la Llei no impedeix veure el tarannà caciquil de la forma de procedir del bipartito. Com són incapaços de governar sense imposar, com desconeixen el significat de les paraules consens, democràcia, diàleg, … s'alegren d'aplicar la norma (encara que, repetim, molt criticada per ells) que podrà permetre a la Junta de Govern aprovar el pressupost...)".

Increible. Aplicar eixa llei, suposa segons ells, desconèixer el significat de les paraules consens, democràcia i dialeg. Aleshores, eixa llei seria per afavorir això? I perquè no la van criticar quan la van aprovar? Hostia tu, tot és valid per criticar al govern, chè! A algú li ha d'eixir una úlcera, ja voreu, ja...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada