28 de set. 2013

Ull amb els que ens volen estafar! cuidadiiin!

Llegim en la web de l'Ajuntament (si, està accessible, es poden llegir les noticies i les podem compartir tots els veïns i veïnes) que la Policia Local ha aturat un intent d'estafa a un veí. Diu així:
La ràpida reacció tant del veí que patia un intent d’estafa com dels agents de la Policia Local de Tavernes han impedit un presumpte delicte d’estafa per suposats treballs de manipulació del comptador de la llum d’una vivenda.

El dimecres 25 de setembre un veí de la localitat va requerir la presència policial en la seua vivenda, ja que una persona li estava demanant una quantitat de 150 euros pels serveis realitzats en el subministrament elèctric, en concret en el comptador de la vivenda.
Una vegada en el domicili i identificada esta persona, no va aclarir de forma convincent la seua pertinença a cap companyia elèctrica autoritzada, motiu pel qual va ser traslladat al quarter de la Guàrdia Civil de Tavernes per a instruir diligències per infracció penal relativa a un presumpte delicte d’estafa, ja que va demanar 150 euros al veí per a realitzar una millora en el comptador de la llum.
Es va detectar que el mètode emprat pel presumpte estafador constituïa una amenaça evident per a aconseguir els diners fora del contracte establert legalment entre el denunciant i la seua companyia elèctrica, alhora que es va comprovar que la persona detinguda tenia antecedents penals per altres actes semblants als que van motivar la seua detenció.
La Policia Local de Tavernes recomana a tots els veïns que extremen les precaucions davant qualsevol tipus d’accions sospitoses d’estafa, i que davant qualsevol dubte es posen en contacte immediatament amb les forces de seguretat locals, policia o Guàrdia Civil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada