28 de set. 2013

Recordeu quen vos diem que el joc de moda era Estratego d'Enmig?

Fa uns mesos varem publicar este post:

Estratego d'Enmig, el joc de l'estiu

Es la moda. Ara voreu com funciona: et montes un blog, et dediques a estar davant la pantalla 23 hores al dia, i et fas passar per una bona persona que no actua amb cap interés personal, que no te cap aspiració política, que no vol presentar-se a les pròximes eleccions.
Després, ve el millor del joc! Ostras tu, ara voreu: Aleshores, quan ja les persones que entren pensen que eres una persona imparcial, començes a pegar hòsties als de la dreta i als de l'esquerra, i damunt el fas la víctima amb caire paternalista! Es molt divertit!Ah!, i el més important del joc! Teniu que fer-vos la victima, pobre Migué, clar!
Teniu que dir que tots van a per vosatros, que tenen por que es presenteu, que sou més bons que les filles de la casa de la pradera, i que si ho demaneu, sols si ho demaneu molt, molt, aleshores fareu un sacrifici i es presentareu a les eleccions per salvar al pobe! Però sols perquè ho demaneu molt, pesats, que sou uns pessats!
I una vegada fet acò, ja podeu dir, amb molt d'orgull i dignitat, que sou: els d'enmig!!

Donsc ara el protagoniste de la història, l'excomponent de Unió Valenciana, excomponent de UPyD i ara de moment membre de Democrates Valencians, s'ha agafat una rabieta amb el Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Tavernes perque no li envien les notes de premsa, unes notes dep remsa que tots podem trobar i descarregar-nos en la web de l'Ajuntament, i que també estan en el facebook, en el twitter, etc. Mecaguen! este tio reparteix més hòsties que Rambo! Però la veritat és que ens ha eixit un poquet gos, perque...sols te que moure un dit, fer click en la web de l'Ajuntament, com fem els altres i ja te les notes de premsa que vol! Com diuen els del Ventilador...Ai mare! Que ens ho duguen tot a figa bossí! Si estiguerem en Calatayud, algú composaria una copla!
"(amb música)
Si vaaas a Calaaatayuuu uuu uuuuud,
preguntaaaaaa por el Estruuuu uuu uuuuuuc,
que ja no le pasaaaaaaaan maaa aaa aaaaas,
las notaaas de loooos cojoooo ooo oooneeeees,
desde el gabineteeeeee preeeeee eeeee eeensaaaaaaa,
aiiii pobreeeeesitoooo Estruuuu uuu uuuuuuuc...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada