5 d’ag. 2012

Que ens canvien totes les dates festives

Si el govern valencià vol canviar el dia 19 de març i el dia dels valencians, el 9 d'octubre, nosaltres proposem que ja posats ens canvien també el dia nadal, cap d'any (que més dona acabar l'any uns dies abans que després.
També proposem que canvien el dia de la constitució, el dia de la hispanitat, volem que els nostres governants valencians demanen als EEUU que canvien el seu dia nacional, el 4 de juliol, i el passen a dilluns. Ells sols estan celebrant-ho 236 anys. Nosaltres 774 anys.
Volem que canvien Sant Fermí, i que canvien la cançó aquella del 1 de enero, dos de febrero...cada any.
Sabeu que es mereixen?  Que no es plante cap falla fins que no es torne enrere amb esta decisió. 
I del 9 d'octubre, ja ni parlar. Si el nostre president no sent al cor eixa celebració, eixe dia en que començarem a ser el poble que som, que més ens dona ser valencians que xufes d'Alboraia? Si ens tracten com això...com xufes el·laborades.
Si tots els votants del partit popular li ho demanen al seu president, no penseu que els faria cas i recularia?

3 comentaris:

  1. això. Els valencians sembla que tinguen raó i que tenim la sang d'orxata. Altra explicació no la veig. Mare meua!!!No veiem el que passa a un pam dels nostres nassos!!!

    ResponElimina
  2. yo creo que la culpa la tiene el tripartito. O acaso no hablo el alcalde Jordi con Fabra hace una semanas? Seguro que le dijo que se cargara las fallas.

    ResponElimina
  3. No compartixc el pareixer, en altres països ja fa temps que eu feren i no passa res ( a lo millor es perquè soc poc fallero i fester en general ).

    ResponElimina