12 d’ag. 2012

Concurs: proposstes per que canvien la musiqueta de les noticies de Tres Creus Ràdio

Si vosaltres també sou del nostre parer i voleu que alguna vegada, diguem per exemple, cada 15 anys canvien la musiqueta de les noticies de Tres Creus Ràdio, podeu fer nos arribar proposstes per poder recomanar i/o suggerir los que LA CANVIEN !!!!!!!
Refotre...tara..tararara ra ra raaaa ra. La tenim clavada dins del cervell. Recolliu firmes, tara..tararara ra ra raaaa ra feu processons i romeries a Lourdes, algun harakiri, a la bonzo, etc etc etc. Sms, mails, poder telepatic, tara..tararara ra ra raaaa ra... balls de saló, histèries col·lectives, penitencies, descalços a les processons, a pa i aigua una setmana, tara..tararara ra ra raaaa ra...

1 comentari:

  1. El que han de fer d'una punyetera volta és canviar al nom perquè això de Tres Creus.... ignorància supina: el nom és Muntanya de les Creus, per tant ¿que menys de posar-se Les Creus Ràdio?.

    Ara així Tres Creus, com en el Calvari, l'amo li tanca l'ullet al grup empresarial ultraconservador i catòlic que li cedira una freqüència per poder ser legal. Igual tot siga perquè els alumnes de la universitat del grup conservador i catòlic facen pràctiques de comunicació que els cal la ràdio.

    ResponElimina