12 d’ag. 2012

Parlant de l'estalvi lumínic

Recordeu quan els peperets locals via els seus blogs del ventilador i del diari de Tavernes van llançar el grit en el cel, es van esgarrar les vestimentes, mentre a crit pelat i amb llàgrimes amb els ulls cridaven esganyi tats que Tavernes estava a fosques, que anavem a tornar a la edat mitjana, els vàndals ens buidarien les butxaques i ens furtarien fins les sabates per la foscor i l'apagament de faroles?
Com dia Arèvalo, que tant els agrada: Aravairesultaque el govern valencià i la Diputació (estaran assessorats per el senyor Vidal?) estan estalviant a mans plenes. Fins i tot ens han apagat les llums de l'Autovia d'Ademuz, per estalviar milers d'euros a l'any!!!
No anem a ser malpensats, perquè estem segurs que els del pp estan esperant com aigua beneïda que arribe el proper plenari per felicitar al govern per les seues mesures d'estalvi energètic, i per haver-se avançat en varis mesos als nostres governants.
Recordem alguns dels titulars del ventilador:

ROBATORIS I VANDALISME! SI APAGUEM LA LLUM NO HO VOREM

SEGONS EL TRIPARTIT ENS ESTALVIAREM 100.000 E DE LLUM A L'ANY, ON ESTÀ LA TRAMPA?

ELS QUE ENS ESTALVÍEM DE LLUM SE'N VA EN PAGAR GAMBERRADES

L'AVINGUDA A FOSQUES I AMB GIMKANA D'BSTACLES

1 comentari:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes13 d’agost del 2012, a les 12:22

    El dia que el PP local siga coherent amb els seus superiors, el dia que deixe el popularisme, el dia que deixe de fer oposició per fer-la però sense massa arguments, eixe dia tornarà a renaixer, tot el demés es fer, com dia l'altre dia una altre comentarista, " oposició de pandereta " .

    ResponElimina