7 de gen. 2012

Una cavalcada de Reis com els xiquets mereixen

En poques paraules. Molt bona la cavalcada Reial de Reis Mags a Tavernes. Molt, molt bona. Molt bo el treball de la empresa, molt bo el treball de les falles, del músics, dels cavallistes, de l'Ajuntament, etc.
Molt bona la resposta dels veïns, que exceptuant als del Ventilador, com sempre criticant qualsevol cosa que fasa l'Ajuntament, i a la Veu que ha indicat que els fallers han estat en certa manera apartats i menyspreats (no ens consta cap queixa dels fallers en eixa línia), podriem afirmar que quasi el 100 per cent de les opinions han segut molt positives.
Enhorabona al regidor del pp Mario Enguix, per col·laborar en be del poble i participar amb el seu vehicle en la cavalcada.
Una cosa: No seria possible el no mesclar falleres i cavalcada de Reis? Per què les FFMM no es vesteixen d'època juntament amb tota la cort d'honor? no seria més adequat? No quedaria més bonic?
Pensem: Com quedaria la presència de les FFMM a la processó de Setmana Santa vestides de falleres?

foto:La Cotorra de la Vall

1 comentari:

  1. si, jo amb els diners que ha costat fins porte i tot al Xavi castillo ensenyant el cul, no el fot, amb diners torrons, així qualsevol fa una cavalgada. I que feien Biob esponja y disney ahí? diuen en la Cotorra que els xiquets alucinaven : més alucinarán el dia que a la cavalgada de carnestoltes o del ninot portem als reis mags i al pare noel, ja posats a barretjat coses...

    ResponElimina