7 de gen. 2012

Els valencians ja som els segons!!!

Si, ja era hora. Els valencians ja som els segons en alguna cosa, collons! Ja sols ens guanya Castella La Mancha. Però nosaltres, els segons.
Serem els segons en tindre la gasolina més cara de tota Espanya. Si senyor, com toca! Com el capità moro: això ho pague jo!!!
La Comunitat Autònoma més arruïnada de totes, i ara, pagarem la gasolina els segons més cars de tota Espanya.
Ara anem a triplicar el que pagàvem d'impost de tram autonòmic: pagàvem 1,2 cèntims i passarem a pagar 3,6 cèntims.
La Comunitat valenciana es trobarà 2,2 punts per damunt de la mitjana nacional.
I nosaltres els valencians, tragant. Olé ahí!
I ningú es queixa...

5 comentaris:

 1. I a fotre als que treballem en el cotxe: comercials, profesionals, chófers... vamos, autónomos o xicotetes empreses : soluciones PP, sumate al canvio...sa tia!!!!

  ResponElimina
 2. ¿ No será hora de ir pensando en que existen otras alternativas?

  ResponElimina
 3. col.lectiu local UPyD Valldigna12 de gener del 2012, a les 11:59

  Davant les noticies de que seguix la possibilitat de fer prospeccions petrolieres davant la costa de Gandia, des de el col.lectiu local de UPyD diguem NO, i hem demanat al Alcalde i a la Regidora de Participació Ciutadana que cite a totes les representacions polítiques locals i associacions cíviques, a un acte conjunt per a que la premsa es faca eco de la total oposició de Tavernes a aquestes.

  Des de ací demanem als altres partits i forces cíviques es facen eco i eu demanen també, JUNTS PODEM

  ResponElimina
 4. nos estan dando pol .... a todos los valencianos, y parecemos tontos. Nos da igual. Yo, el otro dia, en el bar almorzando tuve una discusión con unos conocidos precisamente por este tema. Y estas personas aun les daban la razón a los del pp, que Valencia esta muy bonita. ¡Coño, bonita y arruinada! Hay que joderse

  ResponElimina