15 de gen. 2012

Començen les presentacions falleres a Tavernes

Amb l'inici de les presentacions falleres a la nostra localitat, es pot afirmar que ja ha començat el compte enrere per la celebració de la festa del foc, la festa de les falles. Son 6 setmanes que omplin la Casa de la Cultura cada dissabte i diumenge, amb fallers, falleres, familiars, amics, etc.
També hi ha concurs de presentacions, per veure quina és la falla que més imaginació i esforç ha dedicat a l'acte de la presentació de la seua falla. Hores i hores de dedicació, de feina, d'un sector, el de les falles, que és un bon motor de l'activitat econòmica a València i, evidentment, a Tavernes.
Independentment de les simpaties o rebutj que les falles poden causar, el que és irrefutable és eixa aportació econòmica al nostre teixit productiu.
Falles? Evidentment, si. I estos dies, i en este context econòmic i social que estem vivint, més que mai. I si parlem de visitants i turisme, ja ni parlar, evidentment.
Des del nostre blog, el nostre sincer reconeixement a totes les persones que paguen les seues quotes i que amb el seu treball aconsegueixen que moltes persones puguen tirar endavant en els seus negocis.
Salut i bona festa!

1 comentari:

  1. Per favor, ecriviu correctament en valencià o cal que busqueu una persona que us revise l'ortografia. Salut!

    ResponElimina