3 de març 2019

NdP: Els Populars de Tavernes presenten a Eva Palomares com a candidata a l'alcaldia i inauguren nova seu en un acte multitudinari

Els Populars de Tavernes van presentar la seva candidata a l'alcaldia Eva Palomares en un acte multitudinari en el qual també van inaugurar seu al centre de Tavernes, al Carrer Major número 20. "El treball d'aquests quatre anys a l'oposició recollint les necessitats i problemes dels veïns de Tavernes per transformar-les en propostes reals i la il·lusió i ganes que em transmeten els veïns en cada iniciativa que emprenem han estat els principals motius perquè decidís donar un pas endavant. Per coherència i per dur a terme totes les iniciatives i propostes que hem afavorit des de l'oposició i que considerem que són necessàries per millorar la nostra ciutat ", explica Palomares. Tal com va avançar Eva Palomares, la creació de llocs de treball, convertir Tavernes en un focus d'atracció de talent, revertir la pèrdua de població al municipi, la neteja i manteniment dels carrers, la desestacionalització de la platja i el desenvolupament d'un pla per afavorir el consum i l'oci en el municipi durant tot l'any són els principals eixos que va anunciar Palomares sobre els quals s'articula el programa dels Populars per desenvolupar en els propers quatre anys.
La portaveu i candidata a l'alcaldia dels Populars de Tavernes també va retre homenatge a Cristina i Inma Riera, les dues germanes mortes fa un any en un accident de trànsit, "pilars fonamentals de Noves Generacions i dels Populars de Tavernes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada