3 de març 2019

El govern de Jordi Juan potencia l'art urbà en Tavernes

Com ja és tradició en l'època nadalenca, com els torrons, el govern de Jordi Juan continua potenciant l'art urbà. Ara bé, un art urbà... un poc especial. És una modalitat que opta pels grafitis en les parets tant de les propietats privades dels veïns com les públiques, com a suport de la seua expressivitat artística.

Parets d'habitatges, cristalls, voreres, aparadors, tot suport és vàlid per potenciar el sentit de l'art gràfic dels que reclamen un país Valencià antifeixista.

"Queden molt bonics", és el que hauran pensat els nostres governants. Estem al mes de març, i encara no s'han retirarat les pintades artístiques. No, si damunt els propietaris es queixaran! Serà possible? No és prou que el Festivern genera un impacte de 20.000 milions d'euros (o va dir 1 milió d'euros el regidor Llácer?) ja posats, amb el rigor que aporta a eixes xifres, hauria pogut anar-se'n un poc més a munt, no?

Visca l'art a la Valldigna! Si al antifeixeisme, però les pintades de les vivendes, els costarà un bon grapat d'euros als propietaris retirar-les, i dels edificis públics, ja ni parlar, eixos diners els pagarem tots.


































retirar-les, i dels edificis públics, ja ni parlar, eixos diners els pagarem tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada