1 d’oct. 2018

Dels autors de la MEGAVORERA DEL SEQUER, arriba ara...LA MEGARAMPA DEL CEMENTERI

Com si Tavernes fora un municipi del País Basc, ací tot és gran menys el sentit comú, que com diuen per ahí, és el menys comú dels sentits. Si no teníem prou amb megavoreres on caben Los 7 magníficos, un al costat de l'altre, la carreta, les vaques i la diligència, ara arriba un nou megagrandestrellat: la megarampa del cementeri.
L'accés als nous nínxols és mitjançant unes escales amb 40 escalons. Dos pisos. Les persones majors del poble estan fent cua per poder ser els primers a accedir a la nova zona de nínxols.

L'altre punt d'accés, ve en forma d'una megarampa de molt més de 9 metres de grandària, amb un desnivell considerable i per on suposadament han de poder accedir persones amb mobilitat reduïda en cadira de rodes.

Per cert... On està el passamà? On està l'escaló de 12 cm mínim que ha de bordejar-la? On estan les zones de descans obligatòries en rampes de 9 metres o més?

1 comentari:

  1. Una bona noticia per tots els que volen prepararse fisicament. la pista d'atletisme sino la fan, a entrenar tots al campposanto. Maumeua...

    ResponElimina