7 de juny 2016

El regidor Enrique Chofre presenta còpia de la seua baixa empresarial en wifilinks, però no presenta els pressupostos de la instal·lació de microfonia del Saló de Plens

En la sessió del Ple de dilluns, el regidor de Transparència Enrique Chofre ha presentat còpia de la seua baixa en l'empresa wifilinks als grups de l'oposició, en finalitzar la passada sessió plenària. El que no ha presentat és els pressupostos de les empreses que, segons va afirmar el regidor fas uns mesos, li van fer arribar. I no, tampoc sabem el desglossament del cost dels equips, i quins van ser els motius de la decisió d'adjudicar els 11.400 euros més IVA a qui havia sigut la seua empresa fins unes setmanes enrere. Tan difícil és dir: teníem 3 pressupostos, de les empreses..., per uns conceptes de... Amb uns equips ...i, pels motius següents, vaig decidir adjudicar-ho a la meua exempresa. La proposta inclou tants micros de la marca ..., a un preu de... La feina d'instal·lació la va fer el tècnic de wifilinks... (això acabaria amb els rumors que asseguren que el mateix regidor va participar en la feina d'instal·lació). Tot ben clar, ben explicat, i tots els dubtes desapareixen.

9 comentaris:

  1. Això és veritat. A que espera?

    ResponElimina
  2. Ixe es el tema, que done explicacions a lo que li demanden i que no ens traga les escriptures que no ens interesen.
    Que ens explique ixa barbaritat de diners per a una megafonia que no hi ha Cristo que s entere, encara no s ha pogut veure i sentit com cal un plenari en tot el temps que porta instal.lat, i aixo que el poble ho ha pagar a preu d or!

    ResponElimina
  3. Aqui el problema es que este hombre se ha adjudicado una contrata de su propio departamento. Lo mires por donde lo mires, sea propietario o sea trabajador a media jornada, es una verguenza. Además, ¿que garantias hay que de cara a la opinion publica pasa a ser trabajador y en privado continua como co gerente de la empresa? Ninguna.

    ResponElimina
  4. Ja esta be de tant de romans i que conteste este Sr simplemente al que li pregunten.
    Jo crec que ens vol fer tontos a tots o es que si jo per ejemple soc el porter d una empresa ( segons ell, obri i tanca) a la que avanc he sigut socio ja no continúe tenint Interessos? Aixo está fet amb premeditacio i l alcalde no ho hauria de consentir.

    ResponElimina
  5. Si ha fet algo il.legal, al jutjat, si no tot més cortines de fum populars per a tapar els seus merders.

    ResponElimina
  6. No entenc res, la baixa i les escriptures duen data 2 de juliol? este sr ha sigut triat en les eleccions de 24 de maig i va guanyar el seua partit, la meua pregunta és, era o no era ja part del govern de compromís que governaba en Tavernes? ja esta be de pendrer el pel, cuanta botgeria

    ResponElimina
  7. Jo el veig quasi a diari en eixa empresa. Este és un tema, ara entrarà el tema de la ràdio municipal, que també promet. Quina perla!Bon ull el del entrenador al fitxar.

    ResponElimina
  8. I la del canvi de centraleta i de tots els telefons de l'ajuntament que ha gestionat Chofre també promet.

    ResponElimina
  9. Este xic és una mina. Que gran fitxatge. Ara el streaming, després la telefonia, després la ràdio. Agarreu-se fort que açò promet.
    Em fa gràcia quan diuen que si algo ho veuen il·legal que ho porten al jutjat. Sempre diguent açò en quan ells també acusen al anterior govern sense portar-los tampoc als jutjats.

    ResponElimina