7 de des. 2012

El Divina Aurora de Tavernes serà el primer col•legi públic de Tavernes a entrar dins la Xarxa de Centres Educatius Intel•ligents de Conselleria

El centre educatiu Divina Aurora de Tavernes de la Valldigna serà el primer dels centres públics de la ciutat que entre a formar part de la Xarxa de Centres Educatius Intel•ligents. L’Ajuntament de Tavernes està ultimant les actuacions previstes en este centre escolar. La Xarxa està formada per un conjunt de centres educatius dotats en tots els seus espais amb recursos TIC per a facilitar l’accés a les tecnologies de la informació i comunicació, tant per a l’alumnat com per al professorat.
El col•legi Divina Aurora serà així el primer centre públic a entrar dins la Xarxa. El seguiran, per este orde, Sant Miquel, Magraner i Alfàndec. La inversió de la Regidoria d’Educació en el Divina ha sigut d’uns 11.000 euros. La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes, Pilar Altur, ha assenyalat que “la Regidoria ja ha realitzat la instal•lació i el treball que ens corresponia. Ara continuem amb les converses amb la Conselleria per tal que l’escola tinga l’opció de rebre una bona espenta en dotacions. Una vegada realitzat el treball, estem esperant que es publique la convocatòria del DOCV a fi de poder aconseguir que el nostre centre accedisca a esta Xarxa. En dos o tres anys esperem tindre dins tots els nostres centres públics”.
La finalitat d’estar integrats en esta Xarxa és incrementar les expectatives de l’alumnat de cara al futur. L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, com a representant del centres públics Divina Aurora, Magraner, Sant Miquel i Alfàndec de la localitat, preveu un protocol de treball conjunt amb la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a poder integrar-los de forma progressiva en la Xarxa de Centres Educatius Intel•ligents.
L’Ajuntament ha estat realitzant estos darrers mesos la instal•lació de cables elèctrics i de dades, així com el muntatge de les pissarres digitals interactives i projectors en els diferents espais dels centres. El projecte va començar el passat 2011 i pròximament s’espera firmar el protocol de col•laboració entre l’Ajuntament i la Conselleria. 
De tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada