7 de des. 2012

Compromís Bloc enceta la tradicional campanya Nadalenca “COMPRA AL TEU POBLE”


El col·lectiu Compromís-Bloc per Tavernes de la Valldigna ha dut a cap un any més la campanya de foment del comerç local “Compra al teu poble”.  Regidors,  militants i simpatizants van recórrer els comerços de Tavernes per fer-los palés el seu suport i informant-los de la campanya que du a cap el col·lectiu local dels valencianistes. Als comerços se’ls va fer l’entrega del cartell de promoció del comerç local, preparat expresament per a la campanya del 2012.

Compromís-.Bloc Tavernes du molts anys realitzant aquesta campanya amb l'objectiu de recolzar, dinamitzar i impulsar les compres en les petites i mitjanes empreses de la nostra localitat en les properes festes de Nadal, de manera que siga l’opció triada pels vallers davant la forta competència que suposa les grans superfícies comercials,

El col·lectiu valencianista vol remarcar als veïns que qualsevol compra feta a la nostra ciutat es una reinversió a favor de l’economia local i del bé comú, perquè els comerços locals són propietat de veïns i veïnes del poble i els guanys generats es queden a la nostra localitat i són reinvertits en una economia sostenible i equilibrada. Cosa diferent a les grans superfícies on la propietat i els beneficis queden en mans estrangeres o del gran capital.

També es vol fer arribar a tota la ciutadania que el comerç local és un dels pilars econòmics de la nostra població, i és per això que destaquem el comerç de les petites i mitjanes empreses com a comerç més humà, més pròxim, amb un tracte personal i on s’aconsella als compradors locals sobre l’objecte a adquirir segons les necessitats..

El col·lectiu de Tavernes de Compromís-Bloc demana a la ciutadania que tinguen en compte que comprar a la nostra ciutat es potenciar el comerç local, ajudar a mantindre els llocs de treball i a fomentar l'economia vallera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada