4 de maig 2019

NdP Ciutadans- Èxit en la presentación de la candidatura de Ciutadans a Tavernes

El veïnat ompli el local, en un acte conduït pel candidat a l’alcaldia Carlos Gimeno

Ciutadans Tavernes va omplir de gom a gom l’aforament del bar Musical de la Vall en la presentació de la seua candidatura. Tot i la pluja, va haver-hi gent que es va quedar al carrer en estar tot el local ple. Fins ara, la presentació de la candidatura de Ciutadans ha sigut la més multitudinària de les que s’han fet a Tavernes.

Tot i la pluja, els veïns i veïnes acudiren a la presentació de la llista de Cs en un acte conduït pel candidat a l’alcaldia per Ciutadans, Carlos Gimeno, conegut popularment com a Carlos el de la ràdio. Enmig de la gent, Gimeno va explicar les directrius i els eixos centrals del programa de prioritats de la formació taronja.

La creació de llocs de treball, l’obertura de la piscina coberta, la construcció del mur entre el Vergeret i el riu Vaca, així com l’atenció a la platja i als joves foren els punts més aclamats pel públic. Gimeno va explicar que el projecte de Cs a Tavernes comença en 2015 i ha anat gestant-se a poc a poc fins a tindre un bon equip que ara concorre a les eleccions locals per primera vegada a Tavernes. Ciutadans ha duplicat els vots a les Corts Valencianes en els passats comicis celebrats a la Vall. Això, juntament amb l’èxit de l’acte d’ahir i el bon equip que s’ha format fa pensar que Cutadans pot donar la sorpresa a Tavernes.

“Som una alternativa real de canvi a Tavernes. Tenim moltes opcions a l’alcaldia davant un Compromís que ha perdut entre 1.100 i 1.800 vots en les passades eleccions. La majoria de Compromís s’ha acabat, ara es nota que Tavernes té ganes de Ciutadans” assenyala el candidat Gimeno.
 
La candidatura de Ciutadans Tavernes l’encapçala Carlos Gimeno, seguit de Toni Franco, Tere Heras, Reme Ferrando, Paco Ferrando, Ximo Aparici, Isabel Allegue, Juan Mestre, Mari Carmen García, Amanda Chova, Kike Company, Sonia Zambrano, Raúl Grau, María José Morales, Juan Antonio Cava, Mara Sanchis, i David Bosch Meló. Com a suplents estan Salvador Bernia, Dulce Company i Manolo Clar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada