8 de gen. 2017

Tavernes tindrà una pista d'aterratge d'avions al carrer la Barca

Incògnita aclarida. Els veïns de Tavernes ens preguntavem el motiu per engrandir les voreres en bon estat del carrer la Barca. Els veïns de Tavernes celebrem el nou any amb la pròxima obertura d'un aeroport que tindrà la pista d'aterratge situada a la vorera del carrer la Barca, als Sequers. L'Ajuntament està ampliant la vorera per facilitar l'aterratge d'avions. En el tram de vorera que sobrarà després d'instal·lar la pista d'avions, el govern de Jordi Juan construirà en eixa vorera sobrant pistes de pàdel, un canal navegable i encara cabrà l'estació de trens que ens va prometre que portaria al poble.

Ara en serio... Algú entén este desficaci? Algú entén com es poden malgastar els diners dels veïns en voreres que es troben en perfectes condicions quan hi ha dotzenes d'elles en un pèssim estat en tot el poble?


(La foto és de Silvia Roman. Està agafada del grup Viure a Tavernes)

2 comentaris:

  1. 200.000 euros malgastats. Encara no he parlat amb ningú que ho entenga

    ResponElimina
  2. No ho entenc, qui son els veíns que anaren a la reunió de barri a demanar eixes voreres? Per que el govern de Jordi Joan diu que ho demanaren els veins. No crec jo que amb tanta vorera amb mal estat els veins li demananaren que canviara les que estan be. Pero com be ha dit algu diners mal gastats

    ResponElimina