1 d’ag. 2015

Descobriu com abans feien el que ara critiquen...ara els ve el rot a la gola...

No governar, minva la creença dels regidors socialistes de l'Ajuntament de Tavernes. Ara hi han eixit els del PSOE, presentant una moció perquè l'Ajuntament no participe oficialment en actes religiosos. Ara. En 2015. Quan no estan manant. Quan no estan governant. Ara, quan pensen que així podran perjudicar el govern de Compromís, pensant que així els posaran en contra de la ciutadania. Jajaja, ni sen'adonen què no farà falta la seua mediació per què este fet és produesca. O siga, quan manaven, sí que participaven, i ben activament a totes les manifestacions religioses del poble. Independentment que compartim el fet demanat a la moció, que l'Ajuntament no hauria d'estar present en manifestacions religioses de cap tipus, ens ha entrat la rissa per l'estratègia infantil de la presentació d'esta moció. Senzillament, se'ls ha passat l'arròs als del PSOE. O, com diguem al poble, ara els ve el rot a la gola.
En la foto d'una de tantes processons del poble, mira, xé, si hi ha dues regidores socialistes. Ah, d'acord, que quan manaven ells sí que s'hi valia anar. Ara que no manen, no. Ahhh, entesos. Entesos. Aceptamos pulpo, o se'n van de la partida.

3 comentaris:

  1. I rectificar és de savis. Ara, potser algú vol continuar participant de manera oficial...

    ResponElimina
  2. Però diari Valldigna en el fons que vol? Alcalde a la processó fent el paripé o en sa casa? Mira que hi han ganes de fer partidisme,també als blogs aficionats.

    ResponElimina