28 d’abr. 2015

Compromís va superar totes les expectatives i va omplir tota la Casa de la Cultura

Segons informen desde Compromís, van "superar les expectatives i omplir a reventar una Casa de la Cultura que es va vore menuda. Entre 900 i 1.000 persones van assistir a l'acte omplint a vessar el saló d'actes i l'amfiteatre, amb tots els seients plens, i amb molta gent dempeus als laterals, baix i dalt, i amb veïns que hagueren de seguir l'acte asseguts en cadires davant del televisor del vestíbul".
"Jordi Juan, actual alcalde i candidat de Compromís, demanava el recolzament de Tavernes per canviar una oposició destructiva, que ha boicotejat el govern al llarg de la legislatura, per un nou consistori que treballe per Tavernes i assegurava no tindre por al pacte PP-PSOE. "Ens hem deixat la pell per Tavernes. I pensem que el poble de Tavernes això ho valorarà".  
La candidata a la Generalitat, Mònica Oltra va fer un repàs del que han estat els governs del PP i en quin estat han deixat la comunitat, i es va mostrar a favor d'un govern de la Generalitat que l'endemà del 24 de maig pose en marxa un pla de xoc per millorar les polítiques socials, per impulsar el treball i contra l'atur i per impulsar polítiques que redistribuesquen la riquesa entre els valencians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada