27 de maig 2014

El PP de Tavernes continua...donant suport a la trànsfuga al seu blog

El PP de Tavernes continua, (després del resultat de les elccions europees on han perdut quasi 2.500 vots, segons diu la premsa en bona part per la fallida moció de censura que van presentar junt amb la tràsnsfuga Karina Vercher, expulsada d'Esquerra Unida), juntant el seu destí al que representa dita persona per a la història negra de Tavernes de la Valldigna.

En el seu blog el Diari de Tavernes, acaben de publicar una nota de premsa de la trànsfuga que no hi ha per on agafar-laaaaaa.... Llegint-la, no sabem si riure o plorar (jajaja, si què ho sabem!!). Una nota on la bilis es desborda, on esta persona s'ompli la boca amb un tall de despropòsits que, seriosament, hauria de fer-se-ho mirar. La titula "Vercher valora com a desastre econòmic i frau les polítiques progressistes la política del tripartit de Tavernes".

La qüestiò és: el PP de Tavernes va a tropeçar en "bucle" altra vegada sent els guardians i defensors d'allò més despreciable que existeix en política, com és donar suport interesat a una trànsfuga, una persona que ha traicionat a tot el seu col·lectiu, a tots els seus votants, a tots els seus companys de govern, al seu poble?
Ostras, tú, semblem William Wallace en la pel·licula Brave Heart!!! Torneu a llegir el paràgraf en volum i poseu-li música i voreu, chè!

I la pregunta és, per tant: és montarà el PP el seu Titànic particular este any que resta per les eleccions locals de 2015, o...faran com en Pesadilla en la cocina?

(foto agafada de la Cotorra de la Vall. Al final ens enviaran a pastar, perquè sempre els agafem imatges..)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada