23 de març 2014

Taller de creació de negocis innovadors

La sisena sessió del I Cicle d'Economia i Territori que cada mes du a teme l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna des de la Regidoria de Foment Local, i conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia, tractarà la creació de negocis innovadors.

El taller anomenat “Taller de creació de negocis innovadors. Casos d'èxit de la comarca. Auditoria a emprenedors de Tavernes de la Valldigna” es celebrarà el divendres 28 de març, a les 10 hores, en la Casa de la Cultura. Serà impartit per Òscar Morant, de l’Instituto Ideas (EPSG-UPV).

Les inscripcions són debades i es poden realitzar directament via AEDL de l'Ajuntament de Tavernes, en el Viver d'Empreses situat en l'edifici de la Llar del Jubilat, o mitjançant el correu b007@tavernes.org. La presentació serà a càrrec de Pau Pérez, del Cercle EURAM de la Safor.

El regidor de Foment Local de l'Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha indicat que “seguim treballant en el foment de l’emprenedoria, formant i assessorant els jóvens i també tots aquells que estiguen interessats a portar avant un projecte o idea de negoci. En este taller seguirem treballant i aplicant mètodes innovadors de referència, com el model Canvas, presentats per professors especialistes de la Universitat Politècnica de València. Anime a tots a inscriure's i participar en esta sisena sessió del Cicle d'Economia i Territori”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada