21 de jul. 2013

La trànsfuga i els 60.000 euros de sou

Hem sabut que en el procés negociador de l'actual govern municipal de Tavernes, segons fonts d'EU, en l'únic moment en que es va presentar Karina Vercher fou per demanar-se un sou de 60.000 euros!!. L'única vegada que va obrir la boca va ser per demanar si o si 10 milions de sou de les antigues pesetes.
I ara, fa poc, esta senyoreta encara va criticant els sous que cobren l'alcalde i els regidors, que ni de lluny s'acosten al sou que volia per ella mateix. I va donant lliçons de moral!
Almodovar, per favor, que aci tens tema per a la teua próxima pel·licula!
I esta persona va trencar el pacte de govern perquè Jordi Juan i els seus socis no es van plegar al xantatge, i no li van donar els 90.000 euros que demanava per contractar a l'empresa del seu, com diuen els d'EU, assessor.
Ara en serio, mireu com estan les lleis que, una persona amb eixa jeta, expulsada del seu partit, que sols es mou per interessos econòmics, per la pela, que no representa a ningú, a cap votant d'EU, te segrestada l'acta de regidora. Qualsevol persona amb un poc de dignitat i de moral, ja hauria tornat l'acta als seus propietaris morals.
Peròno, encara va donant lliçons de moral!!!

1 comentari:

  1. La petició de la trecera part dels dines destinats als carrects publics (sous, assistencies a comisissións...) la va demanar davant els representants del BLOC, PSPV, i EUPV, la seua germana inclosa.

    ResponElimina